Vučić: ‘Vijest iz Bugarske me pogodila kao grom, to je za nas katastrofa!'

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

"Vučić - rješenje je vrlo jednostavno. Srbija plati Bugarskoj u dolarima, a naplati se od Rusa rubljama. Taj način plaćanja , jednostavno se zove - cesija.

Matematičar

Rublja pada na glavu - TUP. To bi za Srbiju moglo biti dobar finansijski posao. Za ostale finansijske savjete zaparatite me na Fejsbooku.

Sašio mi Đurica

Vučić treba i Ruski bratski narod (niđe veze) uključiti u akciju 100 €. Kako kaže, Sbija je ekonomski div. U Evropi joj svi zavide, kako je finasijski jaka, Neka ide u Ukrainu da puca po Ukraincima kako je pucao po Sarajevu. Hip, hip ura za Picoustog.

Bogumi prosto ko pasulj

Vratiti Bugarskoj Niš kao što je bilo prije agresije tariguzije na Bugarsku.

Ljiljan

HAHAHAH picousta žvaljava nakarada,Sada se vidi da je picousti uložio kredite u ništa a koliko je tek pokro to će se tek saznati!Zato je picousta nakarada htio sa svinjom dudukom Bosanske hidrocentrale da prisvoji!!Sada smrdiju treba poderat na struji koju kupuje od nas!!

.

Odavno nisam ljepšu vijest pročitao. Kako to da ekonomski tigar sa Balkana nema rješenje za ovu situaciju?! Možda brat Xi Jin Ping da pomogne?

lubach

Jadna majko on sastanči o tome hoce li bugarska zavrnuti rusima plin. Znaju li Bugari da on sastanči i pregovara ? Kako izgledaju ti sastanci ? Sjede sa vulinom i brnabickom i pricaju o plinu u Bugarskoj.

..

Pomagajte... cijelo jutro mučim se da skontam koji pad je ljepši? Pad neke ruske leteće skalamerije sa ukrajinskog neba ili pad rublje??? Fiiiijjjjjuuuuu rublja u slobonom padu.... Bjež`te djeco hahahaha...

Šta je Mile

Jadna majko on sastanči o tome hoce li bugarska zavrnuti rusima plin. Znaju li Bugari da on sastanči i pregovara ? Kako izgledaju ti sastanci ? Sjede sa vulinom i brnabickom i pricaju o plinu u Bugarskoj. ka lubach Hahaha Bravo majstore :D

N

Najbolje da svi se spakujete i u rusiju se zaputite. Da neplacete stalno za rusijom. A i imat cete sve sto ste oduvijek zelili.

dP

Pitanje za debile sa portala... A od koga mi dobijamo plin i jesu li i naše kotlovnice na isti energent ?

BBB

Ovo je vijest stara nekolika dana ali svaka čast Bugarima !

.

Pitanje za debile sa portala... A od koga mi dobijamo plin i jesu li i naše kotlovnice na isti energent ? ka dP ZABOLI ME *ITA OD KOGA DOBIJAMO! ČETIRI GODINE NISAM IMAO GRIJANJA! NISAM IMAO PROZORA.NISAM IMAO ZIDOVA.. PA???... JA SAM SPREMAN BENZIN PLAĆATI 10 KM/L, SAMO DA OVO ZLO NESTANE ZA VJEK VJEKOVA! DA POVEDU SA SOBOM I BOSANSKU PRAVOSLAVNU "BRAĆU" i KOMŠIJE SA ISTOČNE GRANICE..

Hercegovac u Bosni

Nije ovo dobra vijest, rusi su usli u zivo blato. Dobro su se preracunali ali nece diktator povuc rucnu. Ide on do kraja.Takvi su diktatori.Ne kazem da je zapad nevin, nije.Ali ovo ne vodi dobru.Tesko je makazama prekinut sve veze.Ovaj globalizam i ovi veliki blokovi su losa stvar.

Veži konja di ti Aga kaže

Vučić voli više Rubalj nego Euro dakle izbor je jednostavan!Ali da se ne zaboravi da Rusi imaju najveće zalihe zlata u trezoru pa nek plaćaju zlatom!

KRETENU

Pomagajte... cijelo jutro mučim se da skontam koji pad je ljepši? Pad neke ruske leteće skalamerije sa ukrajinskog neba ili pad rublje??? Fiiiijjjjjuuuuu rublja u slobonom padu.... Bjež`te djeco hahahaha... ka .. Smece od ljudske sorte. Kako se idiote mozes radovati nesreci stotina miliona nevinih dusa, gladi, bolestima, smrzavanju?. Ocito nisi bio u ratu u BiH. Ali Bog sve vidi, vratice ti se, olosu.

/ Najnovije