Vučić: 'Velike snage se okupljaju u regiji, u BiH je 1.500 NATO vojnika'

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

DeepLarynx

Milošević2, picousti priprema polako narod za nove agresije mitom o ugroženosti i vanjskom neprijatelju. Ima li iko u Srbiji normalan pa da ukloni ovo ****o dok opet zbog ovakvog nisu počeli stradati i uvlačiti se u nove cikluse mitova??

Laxative

A sjećate li se ovog fašiste kada je gostovao na FakeTV prije par godina, Dajte da pričamo o ekonomiji i slično, ne o ratu. Ali kako se čulo za pripremanje Rezolucije sve se okrenu na nekog vanjskog neprijatelja koji prijeti da zatre srpski narod!! Kakve budale uopšte ovome mogu vjerovati?

Dgg

JEL TI KRIVO STO NAS CUVAJU OD VAS....

Picousti

A,znaš li zašto se skupljaju u BiH EUFOR i NATO snage; zbog tebe zločinca koji je umislio da će agresiju izvesti bolje nego milošević.Da ti rečem pravo bilo bi mi drago da ti,dodik i vaša banda pokušate agresiju i da se srbija zaista svede na beogradski pašaluk.

Ja, i?

***

Gost

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

Da ima

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

Ovaj

Bilmez jos nije shvatio da je on jedina opasnost cijelom balkanu ali i njegovo je pri kraju srbi ce mu ocitati lekciju

Nadimak...

Bolesna nacija ocam...svi ih napdaju svih progone svi ih mrze...a oni se brane,sade cvijece i sire ljubav...ocam poseban stadij mentalnog ludila

Zapamti

Sa srbima samo preko nišana..!Ne zaboravi da su u Visegradu palili žive dječake starce žene i djecu ..Kakav crni komšija..

Slomiste više

S ovim psihopatskim degenerikom iz Čipuljića i njegovim sluganima ovdje u BiH bolan ......doke više njega i njegovih paščadi? Ima li ikakva druga vijest sem št aje on gdje rekao i uradio?

JaLicno

***

Samo dugmici ostali

1500 nato vijnika i 120 hiljada gazija😘

🔥🔥🔥🔥

Sa srbima samo preko nišana..!Ne zaboravi da su u Visegradu palili žive dječake starce žene i djecu ..Kakav crni komšija.. ka Zapamti I ja znam neke koje ju isto klali a i sjekli glave i igrali fudbal sa tim glavama. A kad se rat završio na Kršćanki blagdan pobili porodicu, pucali po Američkim bazama, bombaški 💣 napad u Parizu i ostala samoubilačke i bombaški napadi.

/ Najnovije