Vučić uživao u arapskim specijalitetima: "Dug razgovor sa mojim prijateljem..."

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Šteta

Bravo za Vučića i Srbiju! Šteta što mi u BiH nemamo ovako pametnog predsjednika!

PD

Ma da pametan je on,ne za dvije vec za 4 noge

Pehlivan

Šta je na meniju? Punjene lignje? :D

lenovo

Zar ne objasni Marinika Tepic da Djuro Jovanic, Vucicev covjek, redovno nosi kofere para u UAE. Bin Zajed je njegova veza za stekanje para koje je opljackao raznim mafijaskim poslovima. On je i njegov paravan za Beograd na vodi.

Geni se aktivirali

Krv nije voda!

Mujo migrant

Ovako se i nas Kakir oblizuje na Ajvatovici. Ne moze dalje otici ni u BiH, a kamoli u svijetu.

kikirez

Gubicar iskoristio priliku de se odzereshi, pa dobio zlatnu kamilu na poklon.

Hm

Islamski fundamentalisti zaslužuju glupane iz SDA! Srbija sarađuje sa svim pametnim državama ! BiH koče nesposobnjakovići koji huškaju narod na rat i mržnju, a oni se za to vrijeme bogate i kradu od naroda i države!

/ Najnovije