Vučić upisao fakultet, pa se na Instagramu šalio na svoj račun

Radiosarajevo.ba
Vučić upisao fakultet, pa se na Instagramu šalio na svoj račun
Foto: Instagram / Aleksandar Vučić

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nedavno je upisao Visoku sportsku školu strukovnih studija u želji da postane košarkaški trener za djecu. Čim se ova informacija pojavila izazvala je mnoštvo reakcija.

Lider Srpske napredne stranke (SNS) i ranije je u nekoliko navrata izjavljivao kako mu je želja da se nakon politike bavi sportom, posebno da se okrene trenerskom pozivu i radu s najmlađom grupom stanovništva.

S obzirom na to da su ove najave uglavom dočekane s ismijavanjem, i Vučić je odlučio našaliti se na svoj račun i to putem Instagrama.

Naime, on je objavio fotografiju izmišljenje prepiske između profesora i njega u kojoj ispitivaču nudi, kako mnogi kažu, za njega karakteristične odgovore u vezi s dimenzijama košarkaškog terena.

Isto tako, već dugo vremena servisima za reprodukciju video sadržaja kruži snimak u kojem predsjednik Srbije s dječakom krajnje ozbiljno, bez popuštanja igra košarku, a u jednom momentu mu je i agresivno blokirao šut. Također, i u Novom Pazaru je jednom prilikom pokazao svoje košarkaške vještine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije