Vučić ugostio mališane iz BiH i Hrvatske: Djeco, učite ćirilicu...

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ho

Djeca su djeca , ne trujte djecu, al ako bas ih selekcionisete po vjeri, ipak pripadaju Bosni, pravoslavna ispovjest.

Walter ne brani Sarajevo

I sta to Sarajevsku mahalu tangira? Jadni nebili, daj malo ispiranja mozga o tzv genocidu u Srebrenici. Sad je to 'in'.

Guest

Trebao bi tu djecu "svoju" zadrzati u Srbiji, kad ih je vec tako docekao.

Hugo

Djeca su djeca , ne trujte djecu, al ako bas ih selekcionisete po vjeri, ipak pripadaju Bosni, pravoslavna ispovjest. ka Ho Djeca su djeca. Ali od rata naovamo su prepuni mektebi, vjeronauka u skolama, vjerski vrtici, gdje svi truju djecu. Sta ono od 3 godine zna o icemu? Nego truj ga, utuvi mu u glavu da su 'drugi" zli, i eto ti. Sretniji smo svi bili kad nismo marili kako se ko zove.

Hu Hu

Djeca su djeca , ne trujte djecu, al ako bas ih selekcionisete po vjeri, ipak pripadaju Bosni, pravoslavna ispovjest. ka Ho Da, djeca su Bosanci i Hercegovci pravoslavne vjeroispovijesti, istina je. Nije bas presretna ideja jedne vjere, ali eto. A sta ti mislis o djevojcicama od 6, 9, 11 godina koje izlaze pokrivenih glava iz dzamija? Jel to normalno u 21 vijeku je opredijeliti da se zamotava?

Pa

Lijpo, ugostilu djecu, ne znam sta je sporno. I sto je problem sto je ugostio srpsku djecu, pa nece in Bakir pozvati nikad nigdje.

Damianusdarcus

Ćirilica je plagijat bosanćice!!!

Duduk

Čuj ovog ćirilica je plagijat od Bosančice hahahahaha.E moj drug bolje biti glup i ćutat nago progovorit ili ti napisat pa dokazat koliko si glup. A ti kad skočiš u vodu čuje se gluuùp

Bravo

Da, svaka mu čast! To su srpska djeca koja su manjina u svojim državama postali raspadom Jugoslavije! Ta djeca i njihovi roditelji ne smiju ni reći ko su u Federaciji BiH, i Hrvatskoj! A da ne govorim o zlostavljanju i uspostavljanju od države. Ništa se ne ulaže u oblastima gdje Srbi žive u tim oblastima! Svaka čast Vučići, kad se sjetio te djece!

Bravo

Zapostavljanju

/ Najnovije