Vučić u Sloveniji: Razlike između tri naroda nikada nisu bile izraženije

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Inzinjer

Ovdje nisu razlike između naroda vec kriminalnih politicara.

Fahri Musliu

Ja podrzavam Skendera kao sto sam mu pridrzavao mamu, mh....

Guest

Naravno, da smo razliciti. Jedni su genocidasi i hinje a drugi zrtve. Nema tu neke racunice i filozofije.

Vuce vuce..

MAli Dokica se umislio da je vrlo vazan izvan granica Srbije. Prosetaj lagano ti : jedan na sto , osobama kao ti nikad ne treba vjerovati bez obzira na njihovu funkciju. VUK mjenja dlaku ali cud NIKAD!

Gost

Loš glumac! Govor tijela, dodirivanje nosa dok govori kaze da laže! Što i bez njega svi koji živimo u BiH znamo. Jedno je politika, drugo su obični ljudi i svakodnevni život.

Hm

Islamski fundamentalisti iz federacije BiH, i dijaspora pobjegulje ga mrze! Čovjek radi svoj posao i radi za napredak svoje zemlje i naroda, što bi trebali da rade svi političari! A ne kao naši bosanski kriminalci od političara koji samo spletkare, i gledaju kako da zaje...u onaj drugi narod! Vučić je u pravu, nikad veće razlike! To što se narod u zgradi slaže, bilo je i '90. Pa je opet rat počeo! Ovaj put ako ga bude bilo, ne računajte na nas! Napuštamo BiH, kao i ovi iz Sirije i Afganistana!

/ Najnovije