Vučić u Priboju poručio: Nikad neću dozvoliti zabranu nošenja hidžaba

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Krkan

Glupi Bošnjaci, njoj bitna garancija za hidžab, a to što će umrijeti od gladi bez posla koji neće dobiti, za posao joj ne treba garancija. I to što će joj djeca ostati nepismena u vukojebini, to nije važno. Bože, Bože... prosvijetli nas da uđemo makar u 19 vijek. Bolno mi i čitati je ovo samosrozavanje jedne plenemite nacije

Damianusdarcus

Hej ženo šta ima??? Selam alejk mužu... ma ništa novo... Hamo nam opet dobiJo jedan iz srpskog, Nusreta nam prebili naki radikali dok se vraćo sa džume, a Emina nam još ne mere nać posla, a kod tebe? I kod mene sve isto... još uvijek sam na čekanju.... Nikola je posto novi direktor i reko mi je da će vidjet za mene al veli da ću morat čekat dok Vaso ne ode u peMziju, al ima dobra vijest... Koja... Vučić ti neće zabranit hidžab... Eeee, Alah ga nagradio!

Mumini

Bosnjacki narod nije iskvaren i uz to ima veoma losu naviku.A to je da vjeruje svojim neprijateljima,od 2 svjetskog non stop srbi dozvoljavate i sami dodjete neprijatelju na noz.Ugledajte se na politiku izrajela i kako stiti svoj narod i brine se za svakog pojedinca.Vi ste se odmetnuli od istinske vjere zato nas unistavaju non stop,vasim vjerovanjem,ono nece oni popravili se,vuk dlako mjenja a cud nikad.

Istina je

Vucicu kako si lrenuo zabranit ces nosenje glave na ramenima svim Bosnjacima Samdzaka i u Srbiji naravno .. OniBosnjaci koji te nisu skontali neka sami sebi iskopaju mezar ….

Nisam@Robot

Vučić u Priboju poručio: Nikad neću dozvoliti zabranu nošenja hidžaba...iz samo jednog razloga jer ce tako, na taj nacin Vulinovi a samim tim i tvoji cetnici lakse prepoznati zrtvu. Kada vidimo da si to Kopolad Svinjsku izbacio iz policije onda se ponovo javi.

Prvi put poslije 30 god. Covjek je govori sasvim prihvatljivo i umirujuce!

.

/ Najnovije