Vučić u petak otvara željezničku stanicu koju je 2016. godine već otvorio

4
Radiosarajevo.ba
Vučić u petak otvara željezničku stanicu koju je 2016. godine već otvorio
Foto: Printscreen /Youtube / Euronews Srbija / Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić će u petak, 20. oktobra, otvoriti željezničku stanicu 'Beograd centar', ali postoji jedan problem. 

Naime, Vučić je već 2016. otvorio ovu stanicu, kako piše srbijanski portal Danas.rs. Tada je izjavio kako stanica ima sve što joj treba i da bi se uskoro trebala otvoriti. 

Ipak, sedam godina poslije, srbijanski predsjednik će po drugi put svečano otvoriti ovu stanicu, popularno nazvanu Prokop. 

Otmica automobila u BiH eskalirala u saobraćajnu nesreću

Otmica automobila u BiH eskalirala u saobraćajnu nesreću

Da stvar bude gora, prethodne godine, tokom turneje vozom 'Soko', Vučić je izjavio da Prokop još nije završen i da će se to desiti u dogledno vrijeme. 

Najčudnije je što stanica Prokop, koja se gradi od 1977. godine postoji već više od tri decenije i putnici je odavno koriste. Druga je priča što su je političari od devedesetih bezbroj puta otvarali iako nije bila potpuno završena, uključujući i tada premijera Vučića koji je 2016. otvorio uprkos tome što nije do kraja bila završena gradnja stanične zgrade.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije