Vučić u dramatičnoj i misterioznoj poruci pomenuo i RS: "Teški dani su pred Srbijom"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Nadimak...

***

Role

***

***

Nećete više moć krast glasove

333

Zvaljo najavljuje teske dane na sedmicnoj bazi i uz sendvic sa parizerom. Doduse, dolaze teski dani, nema vise kradje na izborima u BiH, propada suplja o velikoj Srbiji, nece imati o cemu da kenja, a i imace najvecu NATO bazu u Evropi za vratom. A nema vise ni mame Merkel i onog uticaja narodnjaka koji su ovdje podrzavali najveca hovna na racun svih gradjana zapadnog Balkana.

Role

Molim redakciju da pojasni, sta je u mome komentaru uvredljivo i za cenzure??? Ponavljam komentar: Vazda nest pompezno i grandiozno sa prisvajajucim apetitima dijela BiH. Pokusava ustaliti narativ da je RS dio Srbije o kojem se on brine, svjesno cineci diplomatski skandal ignorisuci teritorijalni integritet BiH.

***

***

Guest

***

Vox

Pogledaj ti samo *** faca na ovoj slici, mati mila ......

BAD

Lijepe riječi su ukras!

Žgnjavo Njavro

Lijepe riječi su ukras!

Lignja

Nalabeliso usne i sav važan i smrtno ozbiljan ulazi u dvoranu. Duboki uzdah, pogled u daljinu, violina počinje s tugaljivim uvodom...onda red belosveckih zavera i nejači, pa red prepadanja vlastitog naroda kataklizmom, zatim red samohvale i zaključak da je on jedini sposoban izvući Srbiju iz gabule. Sve predvidljivo.

/ Najnovije