Vučić u Briselu: Nova generacija Srba neće da trpi teror

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pehlivan

Znači stara generacija šumnjaka je popušila činjenicu, da je Kosovo nezavisno, dok vučićeva vlast mlade šumnjake, radikalizir, tvrdeći da je Kosovo i dalje dio Srbije? Da to nije malo kontradiktorno, snajperisto sa jevrejskog?

/

Nova generacija treba da dobije po guzi.. da bi ocito postala stara i tako iz generacije u generaciju …Sizofrenija srpske politike ….

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Lol

"nova generacija srba" je zbog vaše mitomanske politike i propuštene prilike da napravite otklon od zločinaca i zločina koje su u vaše ime činili razni koljači i generali postala upravo to, "nova generacija srba koju niko neće da ima u svom društvu i od koje će svi da okreću glavu", jer će ta generacija postati isto što i vi, mitomani nespremni za civilizovane postupke svojstvene naprednim demokratskim zemaljama!

N

Kakav teror mater vam vise vasu i vama i tom teroru. Svaku ste drzavu napali i zlocine pocinili i ooet neke zrtve glumite.

Miki

***

Tuner

Vazda ugrozeni. Mislim da vas treba denacifikovati od strane svih susjeda i postaviti demokratsku vlast u srbiji kada se izdefinisu granice nakon denacifikacije

Tuner

Nato je teroristicka organizacija cija se baza nelegalno nalazi na kosovu direktno krseci ustav jedne zemlje te samim time medjunarodno pravo. Ona mora biti zatvorena od strane ujedinjenih nacija, njeni vojnici neutralisani ili protjerani. ka Miki Spremi traktor, trebat ce ti

Vucko genocidas

A hocete da terorisete sve redom...

Neće

Država Kosovo će ih sve zatvoriti na dugotrajne robije po osnovi terorizma.

Koel

Nove generacije srba morat ce da shvate da zive u nezavisnoj republici kosovo ili spakovati kofere i otici ili se onoasati po zakonu drzave gdje zive a ne po tome kako im ti narwdia da balvane postave dok nove generacije albanaca ne izvube strpljenje pa sve rastjeraju i posalju u kanal

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Pop

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije