Vučić tvrdi da novi svjetski rat traje: ‘Cijeli Zapad je protiv Rusije, Putin će im uskoro dati rok'

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

N

Ne znam sta ***** evropa misli i radi, ali zna se tko je rus vucic i dodik i vulin i ostali

Kurojedov

I onda ce rusi prekriti nebo kupolama svojih tenkova, a zemlju zadjubriti svojom sirotinjom... Mitomani ostaju mitomani. Skocice vam na nos kad li tad li.

AsAsova

Hahahhahahahhah sto se debil nada.. Nek proba udarit, oni imaju jednu vojnu industriju protiv 14-15 zapadnih.. Napravice ku*cinu a ne raketu bez zapadne tehnologije, za hl**** sad nemaju a zamisi sta ce bit ako sa svima zarate glupi fasisto.. A i vi ste fino nakupili neprijatelja, sve vase komsijske drzave jedva cekaju da vam je*u majke fasisticke.. Pun nam je ku*ac vasih zlocina i srpskih svjetova..

Avnoj

Rusija će završiti u građanskom ratu i biće podijeljena na nekoliko etničkih regija. Najveći komad zemlje će uzeti muslimani a ostatak će biti racionalno podijeljen. Ovo je kraj rusije kao ovakve.

mentalista

Prvo su došli po komuniste, a ja se nisam pobunio jer nisam bio komunista. Zatim su došli po Jevreje, a ja se nisam pobunio jer nisam bio Jevrejin. Zatim su došli po sindikalce, a ja se nisam pobunio jer nisam bio sindikalac. Zatim su došli po katolike, a ja se nisam pobunio jer sam bio protestant. Zatim su došli po mene, ali tada više nikoga nije bilo da se pobuni.... Vjerovali ili ne, na kraju će Rusi doći i po braću Srbe, kao sto su dosli i po braću Ukrajince.

Ljiljan

*** ratni zločinac sa jevrejskog groblja u Sarajevu!

Vucko malo polupao loncice...

Tocno je da je jedna vrsta svjetskog rata. Samo nije ''zapad protiv Rusije'', nego je ''Rusija i zapad u dogovornoj koaliciji protiv narôda svijeta''. Klaus Schwabovi ucenici u akciji uspostave novog svjetskog poretka (NWO). ZLOTVORI SVI SKUPA!

Samo sanjaj,dok mozes

>>Rusija će završiti u građanskom ratu i biće podijeljena na nekoliko etničkih regija. Najveći komad zemlje će uzeti muslimani a ostatak će biti racionalno podijeljen. Ovo je kraj rusije kao ovakve. ka Avnoj

Dada

Samo sanjaj,dok mozes🤣

Zoom

>>Hahahhahahahhah sto se debil nada.. Nek proba udarit, oni imaju jednu vojnu industriju protiv 14-15 zapadnih.. Napravice ku*cinu a ne raketu bez zapadne tehnologije, za hl**** sad nemaju a zamisi sta ce bit ako sa svima zarate glupi fasisto.. A i vi ste fino nakupili neprijatelja, sve vase komsijske drzave jedva cekaju da vam je*u majke fasisticke.. Pun nam je ku*ac vasih zlocina i srpskih svjetova.. ka AsAsova

Duško Dugouško

.....odustao sam od komentara, jer ne bi imalo smisla.

haso

vučić nesmije negativno pričati protiv rusa.slažemse sa jednijem komentarom daćese rusija raspas.musliani jamiće ogromnu.teritoriju toje Od aluminija s jedne podjelićese na etničke grupe putin prijeti americi.traže daim vraate.aijasku aijaska je prodala carska rusija americi.ako Putin napadne aijasku rusija.neće.više postojat

/ Najnovije