Vučić: Srbija se naoružava da je više niko ne bi mogao ponižavati

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

...

Hrvatska vas je ponizila i unistila na svojoj teritoriji a srbija puna Ideinih (Konzumovih) marketa. Rado Srbin ide kupovat u hrvatski market.

Zaštitnik

Pošto nije u prvom mahu zaštitio Bosnu i Hercegovinu od zlotvora, ovaj put će digurno, samo da podeblja naoružanje!

Lazar

Ti si obicni mali lutak kojeg navija Putin i onaj kinez.Trošiš pare na oružje,a pola srbije ti živi ko u 18-tom stoljeću.Daj ljudima normalan život,a ne trošiti pare na oružje.Ako misliš napast hrvatsku,kosovo ili BiH uradi to odmah i brzo,ali onda očekuj da ce ti NATO uzvratit i djaba ti ta tvoja gvozdjurija.

Goost

Za q vam oružje kad nemate muda.

Bosanac

Boje se SAKA JADA

Debilčino

Poniženi ste na svakom frontu..

/ Najnovije