Vučić se vraća razočaran iz New Yorka: "Svjesni smo da ne možemo pobijediti"

/ Komentari (25)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

***

***

***

***

***

***

Mirni razlaz!

Posrbi ne mogu disati Bosanski zrak. Gusi ih. ! I ja sam za mirni razlaz! Bez rata, stradanja, zlocina. Neka Srbija, Bosna i EU finansiraju projekat Mirnog razlaza Srba i Bosnjaka na nacin da zainteresovani zamjene imovinu. Kuca za kuci, grunt za grunt, stoka za stoku i miran Balkan. Srboljube da fino ispratimo u Srbiju, a bracu iz Sandzaka zdusno docemao. Bez promjene granica. Bez rata. Prethodno vratiti ime drzavi Bosna.

Kišni čovjek

A jooooj, kako tugaljivo.

Zasto se boje rezolucije UNa o Genocidu

Zasto negiraju genocid? 1 Nedovršen projekat. Priznanje genocida bi onemogućilo dalje provođenje velikosrpslog projekta zločinom. Morao bi se priznati poraz i propast projekta. Negiranje znači pripremu za nove genocide. 2 Bojazan od gubitka ratne stečevine. Mogla bi MZ ukinuti dejtonski ustroj BiH, nastao kao posljedica zločina i genocida. Zato ne žele priznati presuđeni genocid. 3 Sakrivanje iza naroda. Opravdavaju se da bi priznaje genocida stavilo stigmu srbijanskom narodu. Znamo da je genocid dio političkog velikodržavnog projekta, a ne karaktera naroda. 4 Negiranje genocida, veličanje zlocinaca i slavljenje zločina je potvrda da je genocid doprinio ostvarenju ratnog cilja. Time se potvrdjuje da se genocid isplati, sto je motivacija za cinjenje novih genocida. 5. Bojazan od placanja odšteta zrtvama i drzavi.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Bosnjak

Sta je problem priznati svoje zlo,koje je ucinjeno.sudovi dokazali.Sto god vise bjezite od odgovornosti,bit ce veci pritisak na vas.Da ste to uradili poslije rata,danas to pitanje nebi niko potezo,a vi jos negirate i prozivate cijeli svijet.

***

***

***

***

Bosanćica

koliko srbija ima nepismenih i polu pismenih ne cudi sto gutaju ovaku prizemnu demagogiju svakodnevno...

***

***

kme

kme kme kme

Amir tz

kme kme

Hasan

Vucicu i ostalim vucicima smeta istina. Htjeli bi pomirenje na njihovim lazima. E, pa, NECE DA MOZE. Ukinuti entitete, kantone, tolike policije, ...olaksati bosanskom covjeku da normalno zivi bez obzira kako se zove i kako se moli Bogu (ako se moli). Samo tako - i mirna Bosna!

Uzasno

Kakav idioti Zam, o kakvoj pobjedi govori ovaj malo Umnik?!

***

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

🔥🔥🔥🔥

Sta je problem priznati svoje zlo,koje je ucinjeno.sudovi dokazali.Sto god vise bjezite od odgovornosti,bit ce veci pritisak na vas.Da ste to uradili poslije rata,danas to pitanje nebi niko potezo,a vi jos negirate i prozivate cijeli svijet. ka Bosnjak Kao što ste vi priznali vaše zločine i sve ih pohapsili jel tako dokaz je refik lendo a priznali ste i osudili terorizam što radikali iz BiH radili

miki

kako su tužni što ne mogu svijet utjerati u laž. kako žalosno. umjesto da se stide i plate pravednu odštetu. a platiće, platiće za sve na kraju.

IVA

RADI OVOG PLJUVANJA USA I NAJACIH EVROPSKI DRZAVA TREBA SRBIJI DATI EMBARGO PA NEKA SARADJUJE SA RUSIJOM,S. KOREOM, BJELORUSIJOM

***

Lijepe riječi su ukras

IVA

DA LI PI.KOUSNI DOBIO INFUZIJU KRVI? BORIO SE DO POSLJEDNJE KAPI /VINA/:):)

Tatar

Pa ***** te glupa i prepotentan zar misliš da možeš protiv čitavog svijeta.A ta Srbija prije 30godina se nazivala Velikom Srbijom i sve snage posrednika tom projektu pa kako sad odjednom mala.Ili si konačno shvatio neke stvari

/ Najnovije