Vučić se nakon izjava izvinio Slovencima: "Nisam mislio da je narod 'odvratan', već političari'

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fuuuuj

Pokusavam da shvatim ovaj mentalni sklop negiranja presude Medjunarodnog suda u Haagu i histericno presretanje stranih drzavnika proteklih dana sa ubjedjivanjem da odustanu od civilizacijskog cina osude i da se to nije desilo. Pokusavam i ne mogu da shvatim. Koji poremecaj to mora biti, sistemski. Nije mi jasno. Ovo je gnusnobsta radi po New Yorku.

Derim

Pokusavam da shvatim ovaj mentalni sklop negiranja presude Medjunarodnog suda u Haagu i histericno presretanje stranih drzavnika proteklih dana sa ubjedjivanjem da odustanu od civilizacijskog cina osude i da se to nije desilo. Pokusavam i ne mogu da shvatim. Koji poremecaj to mora biti, sistemski. Nije mi jasno. Ovo je gnusnobsta radi po New Yorku. ka Fuuuuj Ma nemoj ni pokusavati da shvatis. nemoguce je to za normalne ljude.

Sta kazes

Ma nemoj ni pokusavati da shvatis. nemoguce je to za normalne ljude. ka Derim Pripadas nenormalnom narodu

Ne pijem dok Paja vozi

Pokusavam da shvatim ovaj mentalni sklop negiranja presude Medjunarodnog suda u Haagu i histericno presretanje stranih drzavnika proteklih dana sa ubjedjivanjem da odustanu od civilizacijskog cina osude i da se to nije desilo. Pokusavam i ne mogu da shvatim. Koji poremecaj to mora biti, sistemski. Nije mi jasno. Ovo je gnusnobsta radi po New Yorku. ka Fuuuuj Kako ne razumiješ razlog negiranja nije mržnja nego gubitak velike love ako prizna genocid i valja dati veliku lovu za odštetu

***

***

071

Divi duboko zamisljene parodije na drzavnika.

***

***

pichousti

lažov , manipulator, muljator, naredbodavac serije ubistva u Srbiji, derash, ratni zločinac jednom rječju monstrum koji ce zaviti Srbiju u crno. Nadam se da ċe više sreće imati ostali narodi na Balkanu

Nije 90wn0 nego..

..se pas p0$r0..

Janez

Kak je nastal stovani Bosanec, tak sto je medo spolno opstil s bukvom, kaj ne ljubite takve posalice stovani medjedi.

071

@Janez Srpske i hrvatske nacionaliste mozes optuziti sa svasta nesto, ali ne i za to da su duhoviti.

***

***

***

Lijepe riječi su ukras

Jel se pravis glup ili si fakat glup?

Da zakljucimo. Dodik bez saglasnosti predsjedništva ne bi smio ići u Rusiju i time bi trebao CiK da ga smijeni zbog krsenja Daytona i Ustava...kao i po pitanju obiljezavanja neustavnih praznika. Nije ti ovo Svedski stol pa kad nekom nesto odgovara poziva se na Ustav ka Anto Halo retardu, dodik ne ide u rusiju kao predstavnik bih nego kao predsjednik rs i ide o svom trosku. A ni lagumdzija ni becirovic nisu predsjednici nicega, ni fbih ni bih, a ipak u un-u svoje licne stavove predstavljaju kao zvanicne stavove bih i putuju o trosku svih bih gradjana. I to je tebi isto? I lagumdzija i becirovic mogu putovati bilo gdje o svom trosku, ali ne mogu lagati da time predstavljaju bih. Mogu ici i u tursku i u arapske zemlje, ali ih otamo niko ne zove, sto je zalosno.

/ Najnovije