Vučić se konačno oglasio: Ovo su stavovi Srbije o ratu u Ukrajini

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

071

Meščini da je Vučića načepilo.

Advokat

Tipicno za Srbiju. Muljanje u blatu bez da se jasno izabere strana u dukobu. "Lešinari svjetskih ratova" cekaju da vide ko će da izgubi pa da se okupe oko lešine.

USA

Je čudo

Hercegovac u Bosni

Izabrao je ,samo možda još nije svjestan ,ko djevojka koja ima siledziju momka a laže sama sebe dok je ne otrijezni batinama.Ko s Vladimirovicem udje u kolo ,nije ni svjestan šta je uradio. Gluperde sve ,cijela bivša Juga.

Ljiljan

Picousta žvaljava nakarada!!

bravo

Tipicno za Srbiju. Muljanje u blatu bez da se jasno izabere strana u dukobu. "Lešinari svjetskih ratova" cekaju da vide ko će da izgubi pa da se okupe oko lešine. ka Advokat LESINARI SVJETSKIH RATOVA - ovo treba staviti na wikipediju kao njihov opis

oksana

Kako ste dosadni vise s tim karanjem. Svi smo nastali tako, jel bitno ko je koga povalio kad i gdje. Dosade. Zasto ne mozete ziviti sami za sebe? Izadji na cestu, pomozi nekome nesto, budi od koristi i navece lezi ponosa na samog sebe.

/ Najnovije