Vučić priredio iznenađenje za Dodika: Stanivuković u prvom redu zvanica

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

17388r8r

Buduci da u Sarajevu nema spomenika Banu Kulinu, Kralju Tvrtku pa ni Huseinu Gradaščeviću možda je pametno da se stavi jos jedan Stefan Nemanja pred Viječnicu. Ionako ovo koji ga vode smatraju da je Sarajevo svačije..

Zong

Bolje da su podignuli spomenik Paji Patku, ali šta se može, neobrazovani puk turbofolkera prerušeni u narod za bolje ne zna.

AB

Napravi Vucic od Beograda Skoplje !

Gost

Ja, i? Vama su top vijesti iz Zagreba i Beograda. Pišite o ljepoti življenja u Sarajstanu. Svaki dan nekoliko ulica nema vode a vi gledate u komšijinu avliju.

Eeeeh

Zlonamjerni ljudi, gledajte, i crkavajte od pakosti! Toliko ste pakosni, da vas nije sramota da to i pokažete javno , na portalima. Inače, bravo za Srbiju! Možemo samo da se divimo komšijama! Ovi naši, nisu sposobni ni kiosk da otvore! Samo ,ukrasti i zavađati narod, dok oni kradu, to je njihova taktika.

Gost

Skontao Vučić da Dodikovo prolazi pa mu treba drugi potrčko i sluga u RS-u.

/ Najnovije