Vučić prekinuo prijenos Olimpijade: 'Niko ne brine o građanima kao ja... znam zašto me mrze'

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

1949

SVI SU POLITIČARI S OVIH PROSTORA BESKRUPULOZNA, PRIMITIVNA, HALAPLJIVA I POGANA BAGRA, APSOLUTNO SVAKI, BEZ RAZLIKE. ALI OVAJ PSIHOPATSKI RETARDIRANI BALAVAC IZ ČIPULJIĆA ZAISTA PREDNJAČI U SVEMU TOME. NE RAZUMIJEM ZAŠTO SVAKOG DANA U BOGU MORA BITI NEKA VIJEST O NJEMU I DEGENERICIMA KOJI GA OKRUŽUJU I PODRŽAVAJU?

A ti

SVI SU POLITIČARI S OVIH PROSTORA BESKRUPULOZNA, PRIMITIVNA, HALAPLJIVA I POGANA BAGRA, APSOLUTNO SVAKI, BEZ RAZLIKE. ALI OVAJ PSIHOPATSKI RETARDIRANI BALAVAC IZ ČIPULJIĆA ZAISTA PREDNJAČI U SVEMU TOME. NE RAZUMIJEM ZAŠTO SVAKOG DANA U BOGU MORA BITI NEKA VIJEST O NJEMU I DEGENERICIMA KOJI GA OKRUŽUJU I PODRŽAVAJU? ka 1949 Pa ti si taj koji ga prati na svim vijestima. Da li mu se divis ili nesto drugo ko bi znao.

Nehumano

Dajte čovjeku terapeuta da mu pomogne. Muči se jadan pa mu treba 24 satni nadzor. On misli da je to televizija. Godinama moli za pomoć a Srbija ništa.

Zidar

Neka je mahala opet provalila Vucica. On izgrad Srbiju, a vama se rasklimao oanj most u Pocitelju prije nego sto je zavrsen. Kako ono napisa Ivo - gdje Bosna pocinje, logika zavrsava.

Nadimak...

Bolestan predsjednik,bolesna nacija....bolesno sve!

Pacijent 👹

Fakat što li te mrze.. oj majko koja ga rodi🤣

Zaustavi i avione i tramvaje

Ni ja ne razumijem zašto bi ga iko mrzio jer nije lijep, sem rođene majke. Sačekat ću Dr. Kesića da mu da dijagnozu i pojasni ovu najnoviju psiho krizu

Ne pijem dok Paja vozi

Fakat što li te mrze.. oj majko koja ga rodi🤣 ka Pacijent 👹 Pa jel ga vole, ili da li ga ti voliš

Nepravda

Rodi majka čedo svoje, zvala se Šešelj, otad nije imao sreće u ljubavi... Ovo je novi tekst za guslanje u nastanku...

Sekira se za sviju

Dajte bre malo razumevanja za čoeka, malo ljoobavi da oseti da se smiri i nemojte ga dirati više!

AVA

PRAVI PREDSJE ZA BOLESNU SRBIJU KOJA SLAVI ZLOCINCE , LAZE I SEBE I SVIJET I U KOJOJ SU SVI PORAZI POBJEDE! KAKO MOGU IMATI NORMALNOG UMJESTO OVOG PSIHOPATE?????

Ovdje niko nije normalan

>>PRAVI PREDSJE ZA BOLESNU SRBIJU KOJA SLAVI ZLOCINCE , LAZE I SEBE I SVIJET I U KOJOJ SU SVI PORAZI POBJEDE! KAKO MOGU IMATI NORMALNOG UMJESTO OVOG PSIHOPATE????? ka AVA<< Mi imamo troje pacijenata mada ovom niko nije ni do koljena

AVA

Neka je mahala opet provalila Vucica. On izgrad Srbiju, a vama se rasklimao oanj most u Pocitelju prije nego sto je zavrsen. Kako ono napisa Ivo - gdje Bosna pocinje, logika zavrsava. ka Zidar PALI TRAKTOR I VPZI U SVOJ RAJ ZVANA SRBIJA:):):)

Naravno

Pa jel ga vole, ili da li ga ti voliš ka Ne pijem dok Paja vozi radujem mu se kao atomskoj bombi pred sumrak čovječanstva

Obavezno i neupitno

Treba ga zamrznuti za izučavanje u narednoj eri novih tehnologija

Psihopat?

A čujte, da nije Vučka ne bismo znali kako je u ludari a ovako taj reality pratimo uživo i živimo nekako sa time što je prosto nemoguće podnijeti ali ko nas pita. Kako li je tek pametnim ljudima u Srbiji koje ovaj pacijent drži u svom bolesnom svijetu, oni su bukvalno zatočeni od perverzne i poremećene ličnosti.

GRUNF

Uh, sada je definitivno! Čovjeku nije dobro, ali baš mu nije dobro!

Ne pijem dok Paja vozi

radujem mu se kao atomskoj bombi pred sumrak čovječanstva ka Naravno Dobar dobar hahahaha

Ljiljan:VLASI SU TURSKA KOPILAD

HAHAHAH PICOUSTI ŽVALJAVI RATNI ZLOČINAC I BANANA DRŽAVA SMRDIJA!!

U svom zadnjem javljanju

je otprilike rekao da će se vađenje litija izvoditi isključivo pod zemljom. Ovo je gore nego što sam mislio. Za pola godine vađenja litija ode ne samo Jadar k vrgu, već i Drina, nakon toga i Sva od ušća Drine i dalje Dinav do Crnoga mora. Vjerujte mi na riječ da znam o čemu pričam. Rio Tinto treba potjerati s puškom ako drugačije ne ide. I samo bih dodao, priroda je i naša, ma gdje god bila.

/ Najnovije