Vučić potpuno izgubio živce: "Da Vulin nije spomenuo srpski sve..."

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ho

Lazes psu, kao i uvijek, LAZES

NN

Nema većeg lažova od tebe Vučiću !

ambrozija

Nije on izgubio zivce, grijesite.On laze,manipulira,smisljeno i planirano izjavljuje da Vulinove izjave nisu izjave sluzbenog Beograda(ako nisu,kako ministar javno moze govoriti privatne stavove???.).On se i u ovoj izjavi viktimizira,jer Srbi su zrtve i svi su protiv njih .Nije to gubljenje zivaca,otkuda vam to,pobogu.To je vrlo planirana izjava,koja nazalost,prolazi i kod ovdasnjih priučenih novinara laika.

ambrozija

Vi sa ovog portala,zaključcima van pameti i razuma,skrećete pozornost sa zlokobnih,prijetećih i planiranih izjava ovog nasljednika Miloševića,od kojeg se ne moze ocekivati ništa dobro .

Spremte

se spremte cetnici

ambrozija

"Srbski diskurs je metastaza nacionalističke patologije. Čitav život sam izložen tim umobolnostima, i opet ne mogu da vjerujem da se država/nacija/kultura može organizovati oko takvih krvoločnih gluposti." (Aleksandar Hemon) I vi govorite da je Vučić pogubio zivce???. I još tu nebulozu objavljujete!!!

JA1

Ne može psihopata iskazati ljutnju, jedino može folirati a to ovaj gore najbolje radi

robot

vrhunski manipulator

JA1

vrhunski manipulator ka robot složio bih se sa tobom ali ovdje na ovim prostorima ne moraš biti vrhunski da bi manipulirao. Pa on je tako proziran ali kad imamo ovce od ljudi, nije problem.

001

Samo ukidanje islamske fundamentalističke tvorevine, zvane, federacija BiH. To je crna mrlja na karti civilizovane Evrope!

Bah

Da, srpski svijet! Kome to smeta?! Muslimanskom svijetu?!

Sutnja je zlato

Sto vise pricate i uvjeravate druge uvezano za vase ciljeve i zelje, to vas pucanstvo manje postuje. Politicari bez morala i diplomatske etike. Najpametniji ste kad sutite!

Guest

VUCICU PEDERU VUCICU PEDERU VUCICU PEDERU

/ Najnovije