Vučić posvetio posebnu objavu na Instagramu hrvatskom ministru: ‘Laže, vrijeđa i prijeti Srbima'

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan:SERVI FUUUJ KARPATSKA GOVNA

PICOUSTI RATNI ZLOČINČE ISTA STE VI GOV NA SAMO DRUGE BOJE!

Bosanac

Dokazano da se ovi mrze samo na BiH laju zajedno

BOSANAC

Lažovčina zaboravila kako je nosio gajbe piva Nikoliću i Šešelju. Obični potrčko, ali mu priznajem da je mudro otkantao Šešelja a zatim i Nikolića.

Haha

Kako?! Pa mi se volimo?! Dijelimo kršćanske vrednote!!! Izuzev kada malo, malkice pobudalimo pa otvorimo Jasenovac napr. Ili polupamo ono malo ćiriličnih natpisa u Vukovaru. Ili poneki automobil sa BG tablicama bacimo u more. Ah ta ljubav.

Siri se smrad ljiljana i bosanaca

a sto ste nervozni? Radna nedjelja na bausteli?

Ljiljan sa onoga svijeta

PICOUSTI RATNI ZLOČINČE ISTA STE VI GOV NA SAMO DRUGE BOJE! ka Ljiljan:SERVI FUUUJ ********A ****A Ti si pravi dokaz da se g o v n a mogu nauciti pisati

Bosanac

a sto ste nervozni? Radna nedjelja na bausteli? ka Siri se smrad ljiljana i bosanaca zar vam PAS dodik nije zabranio citat Bosanske portale zivotinje srbi smrdite mrs cori u srbiju tamo vam je mjesto srbi

Guest

Barem ostaju ana riječima. Vi to pretočite u nedejela

Ne treba samo prijetiti

Već vas treba istri****ti Pasijih sinovi

Nauka je moc!

Da nebi Evropskog “prebrojavanja krvnih zrnaca” u Bosni bi i danas Bosanski katolici i pravoslavci bili Slaveni, a muslimani Turci. Mantra o neprebrojavanju “krvnih zrnaca” je velikodrzavni spin. Genetika je nauka!

Ha, ha

dva Bosanca se prepucavaju, za dobrobit nazovi bratskih drzava. Ko ce koga za Grlica uhvatiti?

***

***

Srb IN

Dokazano da se ovi mrze samo na BiH laju zajedno ka Bosanac jedini ko LAJE si Ti

***

***

/ Najnovije