Vučić poručio Schmidtu: "Očekujem nepristrasan i izbalansiran pristup..."

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pitanje

Kakva je veza između cijene plina u BiH i mnogih problema u srbiji poput međunacionalnih netrpeljivosti sa građanskim ratom između valjeva i kraljeva na štetu loznice i sličnog sukoba između beograda i novog pazara na štetu novog sada ?

Flaster

Još im je falio Dodo krmak pa da zaokruže na trojku.Dva apostola i spasitelj Šmidt i neka nam je Bog na pomoći

Par

Dobro je što se ozbiljno razmišlja o ukidanju kantona jer kantoni puno kostaju a nemaju svrhu.

@Flaster

A ti si sad ispao dobar vjernik pošto si moro malo ujest i dodirnuti religiju

Mostar

3 entiteta umjesto županija i sve je rijeseno

NB

Dati pola RS-a Hrvatima i eto im neka imaju treći, svakako se dobro slažu sa Dodikom! >3 entiteta umjesto županija i sve je rijeseno ka Mostar<<

223

Kako biste objasnili nekome ko prvi put cuje za bosnu i hercegovinu da visoki predstavnik medjunarodne zajednice ide na razgovor s predsjednikom susjedne drzave o unutrasnjem politickom problemu bosne i hercegovine? ako nista, bar smo konacno poslozili ko je generator problema, da se ne pravimo da smo nezavisni, suvereni ili da ista odlucujemo u bih?

Gulliverus

Mi "Ostrvljani", slobodni građani, očekujemo od vas da nestanete sa političke scene i da odhebete od BiH, a da VP Šmit postane ministar za komunalne poslove u Njemačkoj pa nek tamo prosipa svoje đubre.

Eh

Haha, bošnjama se sad vp Šmit ne dopada?! Ne svira u njihovu sviralu, kao što su prošli vp! Pa neće dovijeka stranci da rade za vas! Iako , se svojski trudite da im se uvlačite i budete njihove sluge!

Guest

Guest @Eh Imas li ti oci i pamet i vidis i razumijes normalno. Ne branim nikoga bas me briga,ali ocito se vidi na cijoj je strani ovaj celo cickave kose.

/ Najnovije