Vučić ponovo o NDH: Ubili su mi djeda, glavni zadatak im je bio da istrijebe sve Srbe

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ako

Trebali su one u kolonama 95g da istrebe a ne da ih puštaju žive.

Ne pijem dok Paja vozi

Istina neki su se Hrvati priključili nacistima ali tako i Srbi i Bošnjaci. A neki Hrvati, Srbi, Bošnjaci pridužili partizanima

Mili

Ovaj biser misli da su Izraelu svi glupi i on će ih učit, da ne znaju kako su ovde jedino Srbi genocidan narod.

Antifa

Ante Pavelić 1945g: "Kad ti neko dođe rušit državu i seme mu treba izbrisati iz nje, zato su i srpska deca ubijana! Franjo Tuđman 1995g: "Pustite te jadne, prevarene i obmanjene i zatrovane ljude, da odu živi u kolonama"! Brojke od Međunarodne komisije koja je brojala žrtve, koje se nalaze u Memorijalnom centru Jasenovac, gde su i kosti žrtava. Te brojke su i u hrvatskim udžbenicima, gde sve hrvatske škole vode decu u taj centar... JUSP Jasenovac ENG List of individual victims

Slaven Horvat

Znate da je pravo ime hrvatske himne, "Horvatska domovina"? Znate da je prezime Horvat najčešće u Hrvatskoj i Slovačkoj i drugo najčešće u Češkoj, a i ostalim Slavenskim zemljama? Znate li da u Izraelu, na svakom koraku imate reč Horvat, na svim arheološkim lokalitetima. Horvat na hebrejskom-izraelskom jeziku znači ruševina(drevna-arheološka). Ne zna se da li su to Hrvatske ruševine, ili su ih Hrvati rušili? Ali, kako je moguće da se o tome ćuti, jer neke su stare do 9000g... Horvat Kur, Horvat Uza, Horvat Qarta, Horvat Akav, Horvat Galil, Horvat Burgin, Horvat Hamama, Horvat Yatir, Horvat Berachot, Mesad Horvat Bor, Horvat Katsrah, Horvat Midras... internet stvarno treba zabranit?

Ujko

Vučiću ti nikad nećeš biti vuk kamo li vučina !ZDS

@Slaven Horvat

Praviš pogrešne zaključke. Kažeš da Horvat ruševina znaći, to neznaci da su to hrvatske ruševune ili da su Hrvatni nešto rušili. To ti je želja da tako nešto znači. Vjerovatnije da to porijeklo osoba označiva, koji iz ruševine pobjegli, kao izbjeglice. Vjerovatno zbog Đingis Khana.

:

Cuj snajperiste sto se zali ….

znači

ti si na tog zlog djeda!

***

Lijepe riječi su ukras

@ne pijem...

Istina neki su se Hrvati priključili nacistima ali tako i Srbi i Bošnjaci. A neki Hrvati, Srbi, Bošnjaci pridužili partizanima ka Ne pijem dok Paja vozi Neki kazes. Vecina hrvata i bosnjaka su bili u ustasama, domobranima, muslimanskih ndh milicijama, handzar diviziji, a velika manjina istih je bila u partizanima i sad je to kao isto. Vecina hrvata i bosnjaka su podrzavali ndh, a samo nekolicina nije, dok su srbi bili glavni nosioci partizanskog pokreta sa 90% ucesca u istom, a vas je zajedno bilo ispod 10%. Zato ne lupetaj.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Ispravka

Tvog djeda sigurno nisu. To je Andjelkov otac o kome govoris, a ne Fahrijev.

***

*** turske VERE

Vuk

***

/ Najnovije