Vučić pojeo sarajevske ćevape: Poznato i iz koje ćevabdžinice

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sss

GOSP. VUCICU, HVALA NA VAKCINAMA. MOLIMO VAS SVIM NA SVIJETU, UCUTKAJTE DODIKA JER ON GLAVNI KOCNICAR DOBRIM ODNOSIMA. NJEGOVE STALNE PRIJETNJE, OPTIZBE I RUZNI IZRAZI KOJI KLEVECU, STVARAJU LOSU ATMOMOSFERU MEDU LJUDMA. ON JE KOCNICAR. MOLIMO VAS NA SAMITU POKUSAJTE TO OTKLONITI.

Sss

GOSP. VUCICU, HVALA NA VAKCINAMA. MOLIMO VAS SVIM NA SVIJETU, UCUTKAJTE DODIKA JER ON GLAVNI KOCNICAR DOBRIM ODNOSIMA. NJEGOVE STALNE PRIJETNJE, OPTIZBE I RUZNI IZRAZI KOJI KLEVECU, STVARAJU LOSU ATMOMOSFERU MEDU LJUDMA. ON JE KOCNICAR. MOLIMO VAS NA SAMITU POKUSAJTE TO OTKLONITI.

On

Ni cevape mu nisu mogli kupit,mora da je Bissy sve ponjupala,nekad me stid sto nisam Svicarac.

Hvala doji nam opet...

Mozemo mi sada svi skupa da Baljezgamo i pricamo o Vucicu i ovo i ono. Vucic je pomogao Debilsku Drzavu sa Debilskom vlascu koja je nasla za shodno da kometarise vakcine koje je Covijek strpao u avion i licno dovezao u BiH i to sve Dzaba, e pa ja mislim da mu se trebali onako Ljudski svi skupa Zahvaliti na donaciji i drzati usta zatvorena. Ministrica Turkovic vrijedja covjeka koji je donjeo u ovom trenutku Zlata vrijednu pomoc, da se spase zivoti Doktora koji su na sad prijeko potrebni, kao nesto vakcina nije odobrena, naravno da je odobrena, cista laz to svako moze da provjeri treba da se stidi i ona i onaj ko joj je prenjeo laznu informaciju po pitanju vakcine…Evropska agencija odobrila je vakcinu kompanije AstraZeneca jos 29.01.2021.!!

Moja malenkost

glavni kocnicar u BiH je konvertit Zivkovic i talibanska SDA

vb

U ovaj grad u kojem je učestvovao u ubistvima 11541 ljudi među kojima je bilo 1601 dijete ovaj balkanski Lukašenko ne treba da dolazi, nikome on nije dobrodošao. Svoje vakcine neka nosi Dodiku i Cvijanovićki, nama ne trebaju. Koliko glup moraš biti da misliš da ti želi pomoći bilo kako čovjek koji se hvali svojim učešćem u ratu u jedinici Slavka Aleksića (a i to laže jbt..) ?????

D. V.

Da nebi Mrkve i cevapa K.bi dobili

gafoga

Vujo handri ne vadi. Mislim ipak je Vujo diplomata i po za razliku od ova tri klovna ali vidjeti bunovnog Komsu kako baljezga izmedju dva vinjaka i Dzafer agu kako Vuji zahvaljuje kroz zube je dokaz koliko je Srbija superiornija u odnosu na sve drzave bivse ex Yu. A ova matora krmaca umjesto da se pokunjila i narucila i sebi i Vuji cevape nasla ona da dipr o vakcinama a njoj najveci domet je 20-ka u cijelom somunu sa lukom.

Hm

A da li je dobio račun iz Mrkve?

Jass

Valjda mu je neko platio te cevape. Al ne bih se kladio.

Sramota

Da, čuveno bosansko gostoprimstvo! Ala smo se obrukali! A Vučko Bakira u Skadarliju odveo poslije onog poznatog pokušaja linča u Srebrenici. Baš smo jadni i bijedni!

Ho

Ne idem vise u mrkvu na cevape.

robi

Prijatno Presjedniče!

/ Najnovije