Vučić: Planiramo nova ulaganja u vojsku

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Rus-mir

Suverena je država, ne znam zašto to treba naglašavati? Vremena su nestabilna i države se naoružavaju, ništa posebno.

Guest

Guest Pamet caruje,a snaga brdo valja.

Thor

Suverena je država, ne znam zašto to treba naglašavati? Vremena su nestabilna i države se naoružavaju, ništa posebno. ka Rus-mir Naravno, ali radiosa to namjerno onjavljuje da bi oni ludjaci i mrzitelji ispoljavali svoje ludilo. Nihe svako normalan kao ti, nazalost.

Koel

Budu li se previse uzdigli kao 90 ima da ih nato ponovo ravna a ne naoruzavaju se oni nikad bezveze imaju namjeru negdje poceti kuhati

Pumpadzija Nurko

BiH muslimani nikako da se pomire sa cinjenicom da ih je Alija strpao u 23% posto BiH, a htjeo je cijelu za sebe. U zadnjih 10g jel Bakir otvorio jednu novu trafiku? Mozda neku dzamiju i izbjeglicki centar. Za to vrijeme Srbija ulaze u sebe i rezultati su vidljivi. Nije vam Vucic kriv nego Izetbegovici za sve sto vas snadje od 90-ih do danas. Samo vi to necete da priznate. A to vec nije problem Srba ili Hrvata u BiH. Podjela BiH je neminovna.

Džasmin

Ma svi ovi komentatori ne žive u BiH i prestanite više da prosipate patriotizam jer vas pola se nije ni rodilo kad je bio rat a ovi drugi su na lijep način pobjegli zato pssssst

Džasmin

A što se tiče srbije šta me briga šta ona radi

/ Najnovije