Vučić: Penzioneri će dobiti vitamin C, vitamin D i cink

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dobar!!!!

Rahmetli Meho Goro, brico sa C vile, (Vranicin neboder kod Treske) ,je svakoga ovako sisao,objasnjavaj ti Mehi i pokazuj na glumca , on samo govori ja ,ja ja, jasta nego znam. Sva raja na C vili je imala iste frizure, kao Ana. Jedino je Mimo imao dugu kosu, a Srdjan Vuletic je zbog masala glave, placao Mehi duplo.. Eto od kuda Srdjanu nadimak, Glava. Pozdrav raji sa C vile Srdjane sala

Fifica

Bombic po bombica, kljik po kljik i ........Kosovo Republjik :)

!!!!

Pa neka se i nasi ugledaju na komsije..Nikad se niko nije sjetio penzionera i drugih ugrozenih kategorija, a o vakcinama da i ne govorim... Penzioner mora izdvijiti dosta novca za suplemente, a kako kad je vecina penzija minimalna??? Neka sram nasu vlast!

Hm

To se zove pravi državnik koji brine za svoje građane! Muka mi je što i mi nemamo nekog iole sličnog! SDA botovi, umjesto što pakosno i glupo pišu u komentarima, bolje da se poklope ušima, jer nemaju obraza da bar šute!

Činjenice

Kralj! Pokazao da je najsposobniji da bude lider u regiji!

Ccc

I vitamin K....

Kako znaš

I vitamin K.... ka Ccc To će bosanski političari dati svojim građanima!

Pirandelo

Pa neka se i nasi ugledaju na komsije..Nikad se niko nije sjetio penzionera i drugih ugrozenih kategorija, a o vakcinama da i ne govorim... Penzioner mora izdvijiti dosta novca za suplemente, a kako kad je vecina penzija minimalna??? Neka sram nasu vlast! ka !!!! Ispravka, iliti demanti: prosle godine na pocetku pandemije, Opstina Novo Sarajevo na celu sa g. Koldzom, je svim penzionerima iznad 65 godina koji zive sami, podijelila pakete tezine oko 18 kg. prepune najpotrebnijih zivotnih namirnica i sredstava za higijenu. Bas bogati paketi bili. To se pamti.

Eh

@Pirandelo, Da, pakete iz Crvenog krsta koje ste pokupili. Baš ste se pretrgli!

/ Najnovije