Vučić održao patetičan govor: "Srbija nije sluga Rusije ni SAD-a"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

UN govornik

Samo da je dodao - za razliku od BiH muslimana koji su sluge SAD-a jer mislie da ce dobiti cijelu BiH bez rata.

I trebao je dodati....

Samo da je dodao - za razliku od BiH muslimana koji su sluge SAD-a jer mislie da ce dobiti cijelu BiH bez rata. ka UN govornik Da neće ratovati nego će specijalnim vezama ostvariti ratne ciljeve svojih prethodnika i sralno uršavati Suverenu Bosnu i Hercegovinu uz pomoć domaćih izdajnika !

Bosna Bosancima

Finale Jugoslovenske krize poslije agresija, dogovorenih ratova SLO CRO SRB i udruzenih zlocinackih poduhvata, te konačnim genocidom, ce se desiti GRADJANSKIM RATOM U SRBIJI.

Nesvrstani Aca

nece da kaze koju marku parizera preferira.

Nadimak...

Pateticaru p.usti ti si osmanlijski sluga bio i ostat ces...bolje obuci opanke i malo prosetaj dok ti se gazda sa ukucankama zabavi malo...

Komsija

Samo da je dodao - za razliku od dobiti cijelu BiH bez rata. ka UN govornik bolje sa amerima,nego šetat opanke 500 godina

Vidi lika

Ono prica o rusiji i americi,a da mu nije rusa i amerikanaca i danas bi šetao opanke kao prndjed.

Hehehe

***

Han

Sjeća li se ijedan srbin Slobodana Milosevica? On je pokrenuo srbovanje na Balkanu. Nece se sjecati niko ni Vučića bez obzira sto on misli da će biti zapisan u istoriji. Slijedeći predsjednik srbije ce ga izruciti kome god treba.

Okupatori I domaci izdajnici

Trolicni gej rezim + istrebljivaci vlastiti nacije doduse kao I ostale mizerne kolonije

BAD

PSIHOPATA NO. 1

/ Najnovije