Vučić: Odnos s Bošnjacima je ključan. Pitaju me što puštam Dodika da priča svašta

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

3

Sociopat i degenerik

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

SS

RS ne moze da bude drzava jer je nastala genocidom, toliko bi trebao da znas, pametnjakovicu. Pravis se lud.

Slava Ukrajini I Bosni, smrt pravoslavnom fasizmu

.

Vucko

nisi policajac,ali si zandar.Znamo da se za sve pitas u Srbiji i RS-u.

Леми

Република Српска је држава. У Анексу IV (Устав тзв. БиХ) дефинисано је држављанство Републике Српске. Ако Република Српска није држава, како онда у Уставу тзв. БиХ постоји дефиниција држављанства Републике Српске?

Beli

*** kao i obicno, umotava g*vna u oblandu i misli da mu neko vjeruje, dok ne nestane genocidni rajh, necemo nikada odustati, nikad postenja od serva necemo docekati, ali oni najbolje rade na svom nestanku, pod sljivu, nikada vise bosnjaci sa genocidasima

Tupanu..

Република Српска је држава. У Анексу IV (Устав тзв. БиХ) дефинисано је држављанство Републике Српске. Ако Република Српска није држава, како онда у Уставу тзв. БиХ постоји дефиниција држављанства Републике Српске? ka Леми Glupane , tzv.rs je entitet koji je nastao na Genocidu i zlocinima najgore vrste, a dobili ste ga da se zaustave ta zvjerstva , Ameri su vam ga i dali , a ne Rusi vasi, a Drzava je Bosna do kraja svijeta ..

Guest

Lijepe riječi su ukras

222

CITAM DA JE VUCIC ZA INTEGRITET I SUVERENITET BIH, DA SU KLJUCNI ODNOSI SA BOSNJACIMA... A ONDA MU DODIK SVE PROMIJENI. DODIK VRIJEDJA NAMJERNO BOSNJSKE, JEDINO HVALI HRVATE, NE ZELI SARADNJU SA BOSNJACINA, LAZE O SVOJOJ OTMICI I NASTAVLJA SVE PO STAROM. KO KOGA U OVOM VRZINOM KOLU ZEZA ? ZAR VUCIC NISTA NE MOZE NAREDITI DODIKU. MOZE, ALI OBOJICA IGRAJU ISTU IGRU ISTU IGRU. MOZETE GOSP. VUCIC KAO ATO PRIMATE SVAKA DVA MINUTA DODIKA NA PRIJEM I DA MU NAREDITE. KAO I VULINU KOJI POSTICE SE VAS.

Bosanac

***

Bosanac

Република Српска је држава. У Анексу IV (Устав тзв. БиХ) дефинисано је држављанство Републике Српске. Ако Република Српска није држава, како онда у Уставу тзв. БиХ постоји дефиниција држављанства Републике Српске? ka Леми zivotinjo j3bo ti ovaj coro decu srpsku prevedi ovo majke vam kuje srpske kuje koje vas okotise smrdljive

Baton

dalje ruke od Bosne i mi smo dobri,ali ne teško da ti to možeš.

7

Sociopat i degenerik

Yebo budalu

Koja idiotska izjava, drzava Srbija treba da razvija odnose sa jednim od naroda u multietnickoj drzavi. Nije hajvan samo predlozio kafanu u kojoj ce se odrzati pregovori izmedju Srbije i bosnjaka. Koliko vidim vratnicani se ljute sto kucic stalno predlaze kafane na Sedreniku.

R BiH

Vama Srbija a nama nasa Republika BiH bez entiteta i kantona pa ti u biducnosti garantujrmo dobre i bratske komsijske odnose ..Sve do tada savjetujem narodu BiH metak i cijev i ne vjerujete onima koji su vas ubijaöi !!

kosovo99

Kada potpišeš granice sa komšijama onda se može razgovarati!

/ Najnovije