Vučić objavio snimak razorne moći „Srpskog plamena“

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kako lijepo gori kad ganrokneš zoljom!

.

kikirez

Ako,ako, treba "braniti"Srbiju do Tokija, pa i sire.

JNA

Ima i Bakir ono 'ubojito' oruzije iz Bugojna koje lici na prangiju. Moze u rat protiv Srba i Hrvata kao i babo mu Alija.

Koel

Nista se vlahu ne brini mi imamo ono sto nam treba a 4 komada orkana ispucali i amannnn mi smo bolan na vlasicu tim istim oruzjem 95 sravnili brdo svinjska glava pitaj svoje vlahe sto su bili gore prije skoro 30 god tako ovo je za malu djecu

mrs

Ima i Bakir ono 'ubojito' oruzije iz Bugojna koje lici na prangiju. Moze u rat protiv Srba i Hrvata kao i babo mu Alija. ka JNA vlasino genocidna

Bajraktar

To ce dva drona za sekund unistit.slabo,tanko.

@

Taj tvoj kopletan Srpski plamen jedan Barjaktar (Turski Dron) ugasi sa jednim preletom. Inace Srpski plamen je nista dugo nego Ruski odpad, zastarjela tehnologija VBR_ovi itd. Bolesna prestava jednog Diktatora za svoje glasacko tijelo i nista vise. Srbija je trenutna jedina zemlja na Balkanu koja se konstantno naoruzava, zasto to radi, zasto se bacaju ogromni novci za nesto sto nije nista drugo nego to da se neko prepadne Vucicevog Srpskog plamena, ha ha ha, pazi naziva, bas Smesno.!! Bolest.!!

Jes

Bravo za Srbiju i Vučića! Srbija ima komšije koje ih mrze i zavide im. Treba da znaju da Srbija ima odgovor, ubojit, ako im padne na pamet da ih napadnu!

/ Najnovije