Vučić o Komšićevom prekidanju intervjua: Užas!

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

KINEZ

OVJ JE CETO SVE NAPRAVIO DA MRZNJA BUDE DO KRAJNIH GRANICA .ODKAKO JE DOSAO NA VLAST U SRBIJI SVE JE NAPRAVIO DA SE OPET ZARATI.DABOGDA IMAO PA NE IMAO.DABOGDA TE STIGLA TE KLETVA.

Đi

Vučič sanja da ima svoj mural

Eki "Užaaaaas"

100 za jednoga? Užas? .... 'Ajde ....

Role

A kada je Kusturica prekidao interviju i istjerivao novinare Hrvatske onda je to bilo pohvalno i OK. Mrš!

Uho

Šta ovaj napriča ?

Alija i Marko

Dajte gusle da šta odguslamo. Pa da zapjevamo! Kakva idiotizacija! Zašto onda postoje Sudovi ako svak ima pravo na mišljenje, pa to mišljenje podvaljuje kao činjenicu! Što je previše, previše je makar i od Vučića došlo!

Sramota

Sramota sto vucic napada one koji su prezivjeli genocid a brani negatore genocida jer je i sam ratni huskac i genocidas,dabogda i negatori genocida imali groblje srba velicine groblja u potocarima pa nek kazu da nije bio genocid,sami su sebi izmislili genocid u jasenovcu pa to niko od bosnjaka neosporava mada nemaju nikakav dokaz.

AsAsova

Lazes vucicu.. Da neko negira Jasenovac il neki drugi uzas koji je vas zadesio bio bi krivicno gonjen. Taj debil od novinara je bio gost u nasoj drzavi, rekao je sta misli i po zakonu BiH-a treba da odgovara za svoje postupke. Mogao je zaobic to pitanje ako se ne slaze a ne bezobrazno doc kod predsjednika i fol provocirat.. Ne pricaj ti o demokratiji ti si fasista, ne razumije tvoja retardirana glava sta su to slobode i prava, ti to koristis kao "slatku rijec" da podvalis, proguras i opravdas svoj fasizam.. Veze ti govedo Bosansko nemas sta je to demokratija..

Ghost

Kakis Vucko, kakis....

/ Najnovije