Vučić o izborima za EU Parlament: 'Velike stvari se desile, moram da razmislim 48 sati sa saborcima'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Matrixus

Sklanjajte više ovog fašistu ćoravca,ništa ste se o njemu raspisali, apsolutni kreten, čeka istorijski trenutak. Eno je u vascijeloj saborskoj deklaraciji iskopirao sve Hitlerove izjave samo što je umjesto njemački narod i jedinstvo uvalio srpski... Bolesni lažov manipulator i po glupim amerikancima najznačajniji faktor na Z.Balkanu, eto američkih planova za regiju. A EU ode udesno, a kod nas ovi bilmezi pričaju o kompromisima.

Bezvezni lik

Što dajete prostor ovom "starleta politicaru". On šiba neke "šokantne" "istorijske" izjave po pet puta dnevno samo da bi zadržao pažnju javnosti.

***

***

Ovaj puko nane mi

Jesu li to svi dobri psihijatri otišli iz srbije? Ako je ostao bar jedan pregledajte ga pod hitno

Bosanac

***

Gost_Radio_Sarajeva

Ponesi kišobran i pola kile parizera.

Ivan

Pakašu teška vremena jer desnica nije pobjedila kako su očekivali. Treba pratiti na koga on tipuje, uvijek bude obrnuto.

/ Najnovije