Vučić pozdravio ustoličenje mitropolita: Dobro je što je odluka promijenjena

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ovaj,ovaj cetalj vuce konce! Treba ga eliminisati i stvari ce krenuti nabolje!

.

jomsdtav

Palio žene, djecu i starce po BiH kao u Višegradu 1992-e

jomsdtav

Chekichem razbio glavu trudnoj mađarici u Subotici 2007-e

jomsdtav

Nozem zaklao bugarskog policajca u Sofiji 2011-e

jomsdtav

Iz kalashnjikova pokosio rumunsku omladinu u Vojvodini 2016-e

jomsdtav

Bacio bombu kashikaru u Crnoj Gori 1996-e

jomsdtav

Silovao i davio tinejdžerke po Mađarskoj kao u Segedinu 1990-e

jomsdtav

Obavio atentat na Kiru Gligorova u Makedoniji 1995-e

jomsdtav

Iz pishtolja ispalio hitac u glavicu bebe na Kosovu 1998-e

jomsdtav

Iz topa u hrvatskoj Glini shicao prema Zagrebu 1994-e

jomsdtav

Iz snajpera pucao po Sarajevu 1993-e

jomsdtav

Iz tenka ispaljivao projektile po Ljubljani 1991-e

jomsdtav

Šutirao do smrti žene po Bijeljini 1992-e

Dr Nele

dragi mosji muslimici. ovim komentarima samo jedno potvrdjujete. mrznja prema svemu sto je nemuslimansko u BiH (a i u svijetu) je neiskorjenljiva. raspad ove trulezi od tzv drzave je neminovan.

DUDEK Krivousti Njofra

VELIKO evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE sredinom avgusta ili jula 1995 reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE što će reći NAROD svetosavskih paganskih Isilovaca terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope za završni genocid nad Bosnom GENOCID u srebrenici potrebno je angažovati najmanje 35 hiljada Srba

Aha

Glup si kao i onomad u Glini. Kuku i Srbima i svima ostalim s takvim bolesnicima.

Hm

Po komentarima na ovom portalu vidimo da su islamski fundamentalisti na vlasti u Sarajevu! Ali samo, 23%. Ali, samo dok ih Ameri štite. Neće ni to dugo! Muslimane će skupo koštati ti exremisti koji su im sad na vlasti!

Guest

Guest Jadni ste vi svi iz bivse Juge. Sve se nesto muslimanite,ustasite i cetnikijete gladnog stomaka. Dobro vas ovi lopovi vlastodrsi iz svih republika vuku za nos.

/ Najnovije