Vučić: "Nismo donijeli odluku o okupaciji Kosova jer su protiv toga bili stručnjaci"

/ Komentari (31)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Srb IN

Zasto su ba l i je P E D E R I???LAKŠE IM ULAZI U D U P E NEGO U GLAVU!!!

Labrnjash je veeeliki borac..

..za drzavu Kosovo.Kao i Rudonja kod nas...i jednom i drugom po orden dati za to..aaahhihihih

Bosna Bosancima

povratak na "status quo antes… dakle poslije presudjenig gnocida na medjunarodnom sudu treba BiH vratiti u prvobitno stanje, bez bez entiteta i sa ljiljanima i himnom

da li ti OSLOBADJAS kosovo ili OKUPIRAS

da li ces osloboditi okupirano kosovo od osmanlija ili okupirati okupirano kosovo

DA LI TI OKUPIRAS SVOJU DRZAVU SRBIJU

Kada tako kazes kao da si priznao kosovo KAKO VUCIC MOZE OKUPIRATI SVOJU ZEMLJU........ IZGLEDA DA MOZE

Čipuljićki psihopat

"Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno", rekao je Dobrica Ćosić opisujući povijest, sadašnjost, a kako se čini i budućnost srpske politike.

KOSOVO

Kada tako kazes kao da si priznao kosovo KAKO VUCIC MOZE OKUPIRATI SVOJU ZEMLJU........ IZGLEDA DA MOZE ka DA LI TI OKUPIRAS SVOJU DRZAVU SRBIJU _NIJE NJEGOVA DRŽAVA. KOSOVO JE SAMOSTALNA DRŽAVA SA SVOJOM VALUTOM, REGISTARSKIM OZNAKAMA, GRANICAMA I SUVERENITETOM (SVE ŠTO ENTITET REPUBLIKA SRPSKA U BIH NIJE). NIJE TO NJEGOVA DRŽAVA NITI ĆE IKAD BITI.

Srb IN

Zasto su ba l i je P E D E R I???LAKŠE IM ULAZI U D U P E NEGO U GLAVU!!!

Guest

De mi reci sta od ženske čeljadi imas da nas ugostis domaćine??

Kurc IN

Zasto su ba l i je P E D E R I???LAKŠE IM ULAZI U D U P E NEGO U GLAVU!!! ka Srb IN Bliži se dan kad ćemo vam j e b a t ***** za sva vremena, za sva klanja, silovanja i genocide koje ste počinili u Bosni, za svako dijete koje ste ubili, svaku ženu koju ste oskrnavili i svakog čovjeka kojem ste oduzeli život. Mislite i pričajte šta god hoćete, pseće svinjska pogana lažljiva kasto. U Bosni vam mjesta i života nema ****a neljudska. Vaš će kraj doći uskoro, taman to značilo i naš kraj. A ovdje je naša zemlja i nas je ovdje skoro dva miliona. Ovo je zemlja naša, bosanska.

i ti si balija jesi pravi glupan

Zasto su ba l i je P E D E R I???LAKŠE IM ULAZI U D U P E NEGO U GLAVU!!! ka Srb IN tvoj Vucic okupira sopstevenu drzavu zasto nije rekao da oslobadja kosovo od osmnalija OSLOBADJAAAA glupane da si pametan vidio bi sta je rekao

внаго

срби су говна која само треба убијати клати и протјеривати. то је најпоганија каста и окот који на свијету постоји. србе треба само убијати. мтер ли им српску јбем у мтери, из босне ћемо их истјерати кад тад. погана лажовска ђецоубилачка говна. нема у овој земљи педља земље њихове. kлати и истребљивати говна на сваком кораку. мтер ли им у мтери јбем српску прљаву јадну. само kлати сваkи дан!!!!

tvoja dupe glava

Zasto su ba l i je P E D E R I???LAKŠE IM ULAZI U D U P E NEGO U GLAVU!!! ka Srb IN bolje da znas citati.treba li osloboditi ili okupirati..............kako neko moze okupirati svoju zemlju

yado yadni

tvoj Vucic okupira sopstevenu drzavu zasto nije rekao da oslobadja kosovo od osmnalija OSLOBADJAAAA glupane da si pametan vidio bi sta je rekao ka i ti si *****a jesi pravi glupan _MA TI SI JEDAN RETARDIRANI DOSADNI FAŠISTA KOJI SAM SEBI PUCA LAJKOVE, PIŠE I REPLICIRA .... TEŽAK I BOLESTAN DEGENERIK KOJI ŽIVI NA INTERNET KOMENTARIMA .... FAŠISTIČKO NEPISMENA SINTAKSA TE ODAJE, KOLIKO GOD ŽELIO BITI PAMETAN ILI INTERESANTAN. DEGEN PRAVI, NIŠTA VIŠE. MALO FAŠISTIČKO LAŽLJIVO RETARDIRANO NESRETNO GOVANCE.

Guest

Gostoprimstvo kod srba je bilo veoma važno, a dobar domaćin je bio u obavezi da ga ukaže i putnicima, onima kojima je bilo potrebno prenoćište. Zapravo, domaćin je bio dužan da ponudi žensko čeljade is svog domaćinstva na "korišćenje", ne bi li ga umilostivio i obezbedio sebi "poene" kod Boga. Verovalo se da odbijanje gostoprimstva predstavlja veliki greh, a koji povlači i odgovarajuću kaznu - božju. Kako su bili izuzetno pobožni, ali i sujeverni, srpski domaćini su strahovali da bi taj "putnik namernik" koji im je došao u goste mogao da bude neki božji izaslanik, pozvan da ih testira i kazni ako mu ne ukažu gostoprimstvo.

Država Kosovo

bolje da znas citati.treba li osloboditi ili okupirati..............kako neko moze okupirati svoju zemlju ka tvoja dupe glava _NIJE NJEGOVA DRŽAVA. KOSOVO JE SAMOSTALNA DRŽAVA SA SVOJOM VALUTOM, REGISTARSKIM OZNAKAMA, GRANICAMA I SUVERENITETOM (SVE ŠTO ENTITET REPUBLIKA SRPSKA U BIH NIJE). NIJE TO NJEGOVA DRŽAVA NITI ĆE IKAD BITI.

Zasto su balije PEDERI

Zasto su ba l i je P E D E R I???LAKŠE IM ULAZI U D U P E NEGO U GLAVU!!!

Xhaka

bolje da znas citati.treba li osloboditi ili okupirati..............kako neko moze okupirati svoju zemlju ka tvoja dupe glava Kosova nuk do të jetë kurrë një shtet serb. Ne do t'ju qisim serbët përgjithmonë sa herë që të shikoni Kosovën, o derra gjenocidalë. A t'ua qij Shën Savës dhe Stefan Nemanjës në kockat tuaja të vdekura. Nuk do të jetoni kurrë në Kosovë!

Jesmo, svi

Zasto su ba l i je P E D E R I???LAKŠE IM ULAZI U D U P E NEGO U GLAVU!!! ka Zasto su *****e *****I *Jer smo ti g u z i l i Svetog Savu i Stefana Nemanju u mrtve kosti, i tako postadosmo ljubitelji vaših u s r a n i h č m a r o v a. I dan danas vas, poslije 550 godina prangijamo i još ćemo 500 ako Allah dadne, Amin Jarabi!

Ovo

Mi je jako bitno na radio mudetu da pročitam **** vam on Sve zivo i mrtvo Ovo je interesantno onom lijepe rijeci su Ukras Ali kako je vidio da je u zabludi ne Pise vise

Boze pravde

Koja budala braco draga

Tata

Zasto su ba l i je P E D E R I???LAKŠE IM ULAZI U D U P E NEGO U GLAVU!!! ka Srb IN Tako govoriš o tati... Cccccc.. Sram te bilo...

NARAVNO DA NISTE JER BISTE IZGUBILI

VOJVODINU, SANDZAK A I BUGARI BI UZELI PIROT,NIŠ I DIMITROVGRAD! AMERI VAS CEKAJU NA ZICER!

Ovaj kurcevi

Portal je definitivno pod kontrolom bila e

@Srb IN

Pa gdje je Srb IN (u)? U straznjici?

Nadimak

Zasto su ba l i je !! ka Srb IN U Dejtonu nam podvalise nacije nepostojecih drzava SHS/NDH/i Jugoslavije kao lazne “konjstutivne narode” sa ciljem unistenja drzave BiH i nacije Bosanstva!! Opaka podvala iz Srbije i Hrvatske. Te nacije Kraljevine SHS u BiH nisu dijaspora Srbije i Hrvatske, nisu vecinski genetski slaveni, nije ih bilo u Bosni do XX vijeka!! Poturise ih u bosansko gnijezdo ko qu….ija jaja.

Ajde

Aco nemoj da si pi...,navali na Kosovo,pa da za jedno 3 mjeseca srbija postane beogradski pašaluk,a tebe će tvoji ko i miloševića glogovim kolcem probadati.

Bosanac

Coro kreni da vas sa Kosovarima potamanimo samo lajes CKEPI srbi S.rdite

Ljiljan:VLASI FUUUJ KARPATSKA GOVNA

PICOUSTI ŽVALJAVI VLAH:"UBIT ĆEMO 100 MUSLIMANA ZA JEDNOG SERVA/VLAHA/ČETN IKA/ĐIKANA"!

Ovako

>>срби су говна која само треба убијати клати и протјеривати. то је најпоганија каста и окот који на свијету постоји. србе треба само убијати. мтер ли им српску јбем у мтери, из босне ћемо их истјерати кад тад. погана лажовска ђецоубилачка говна. нема у овој земљи педља земље њихове. kлати и истребљивати говна на сваком кораку. мтер ли им у мтери јбем српску прљаву јадну. само kлати сваkи дан!!!! ka внаго<< Ovako srbe moze da mrzi samo neko ko je bio srbin pa uzeo drugu vjeru, *******a gori od turaka.

Gdje ste kaurini majku vam jebem četničku.

****urine vlaške.Vlahnje su najbolje za karati.Vole feslije a ne one smrdljuve futrole.

/ Najnovije