Vučić nakon jučerašnjeg incidenta: Ja nisam nikad želio otići na njihovo more i ponosan sam na to

/ Komentari (29)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pa Stvarno.....

Vučiću, Vučiću..... pa stvarno..... jel misliš da bi ti bilo dozvoljeno na more i da hoćeš. Pa glupko jedan, popljuvali bi te svi na plaži! Možeš se ti praviti blesav i naivan, ali samo u Srbiji, tamo gdje te još slušaju. Svi su te u svijetu provalili!

Nisam@Robot.

Cime se ti ponosis ... tog se pametan covek stidi ...

Gh

Ma nisu oni nasljednici ndh, nikako.

K

U ustasiji nista novo.

Gost

Vučko je htio da to bude njegovo more do Karlobaga i sada iz inata neće na Jadran.

@tesla

>>Kuje se hrvatski evro, a Hrvati hoće tužit Srbiju da ime hrvatskog izumitelja makne i sa aerodroma i novčanica, zato jer nema nikakve veze sa Srbijom, a lažu i da je jednom u životu posetio Beograd. Sada bar više neće biti rasprve čiji je, jer ceo svet će to da vidi u svojim rukama. Turisti će kovanice odneti po celom svetu! Toliko godina mržnje, toliko bolesnog svojatanja i propagande, a na kraju Tesla hrvatski izumitelj i hrvatski brend i na hrvatskom evru. Zato jer u EU nema svojatanja tuđeg. Bar je to pitanje sada rešeno....idemo dalje. ka Tesla<< Nije bitno u kojoj je drzavi neko rodjen vec kojem narodu pripada. Ako je nijemac rodjen u bilo kojoj zemlji on je i dalje nijemac porijeklom kao oni u juznoj africi, dakle etnicki nijemac, jer su mu roditelji nijemci i prezime mu je njemacko, nije sigurno postao afrikanac tj. crnac. Tako je i tesla etnicki srbin jer su mu oboje roditelja srbi i ima srpsko prezime i nije bitno u kojoj zemlji je rodjen on ce uvijek biti srbin, jer drzave nastaju i nestaju, a narodi ostaju, kontas pokatoliceni srbine koji brijes da si hrvat???

Za teslu demagoga

Sto ste tesli pobili svu familiju u lici u 2.svjet.ratu, ako je bio vas hrvat? I njega bi ubili da nije bio tada u americi i sad ga svojatate. Fino je ducic rekao: "hrvati su najhrabriji, ne zato sto se nicega ne boje, vec zato sto se nicega ne stide". Ne znas razliku izmedju vjerske i nacio.pripadnosti pokatoliceni srbine kao i otac vase kvazinacije ante starcevic, kojem su oba roditelja bili srbi, pa kako onda on moze biti hrvat?! Reci mi svoje prezime pa cu ti reci od kojih srba vodis porijeklo i koja ti je bila srpska slava, haj ako smijes. Teslina oba roditelja bili srbi, srpsko mu prezime, a i sam edison je rekao da je tesla srbin. Teslin otac je bio pop spc-a i porodican covjek, a vasim popovima je zabranjeno da imaju sex i da se zene, osim kad siluju djecicu po vatikanu, zato suti. Ako si pravi hrvat onda ces mi odgovoriti na cakavici, jer je to jedini hrvatski dijalekt, a stokavica je iskljucivo srpska. Jos jedan dokaz da ste pokatoliceni srbi. Srpska vam imena, srpska vam prezimena, srpski vam jezik, a vi brijete da ste hrvati samo zato sto ste pokatoliceni. Znaci ako postanes budista onda automatski postajes i indijac, eto koliko vam je glupa logika.

Ja

Zaboli me neka stvar dićeš na more ta možete gdje hoćete, s kud mi ostali narod. Ni ogrijev nemožemo priuštit kamoli more.

DUDEK JOZA BRAVAR

Yebe se nama što Mađarska nema MORE, pardon Srbija, mi imamo malo u neumu

Senad

****

Wsox

Svi pravoslavci dekretom ace marseljskog su postali servi.sverosavci kradu sve a laž i obmana su njihovo naj jače oružje.

Bosanac

****

AsAsova

Hahhahahhaha.. A glupana ljudi dragi, sta je ovo.. Ponosan je sto bi ga ispljuvali gdje god bi dosao ?? Ocekuje da svi Srbi budu odvratni i primitivni poput njega ? Ne bih ni ja nikad otisao na Mjesec i ponosan sam zbog tog... Jel to to ?? Nije zato sto ne mogu nego zato sto necu.. XD

kinez

Lijepe riječi su ukras!

kinez

***

😉

A što ne vidite sa Miletom da se to riješi?! Ipak je on jaran sa ovim zagrepčancima. Ovi iz Mostara kliču mu .."Čuvajte RS"... Znači, veeeeeeliki su prijatelji ovi iz HNS-a i bosanski pravoslavci.. Jbga, ja mislim da Mile to može začas završiti.

pravi politicar 💩

"Ja nisam nikad želio otići na njihovo more i ponosan sam na to" ?????? Dobrosusjedski odnosi. Hocu da sve bude kako ja kazem.

Tatar

Vučicu ne laži sam sebe ne bacajprašinu u oči narodu i prestani se praviti blesav.To još jedino možeš svojoj premijerku i onom budali Bulinu.Znas ti dobro što ne možeš sad otići; zato me čudi zašto si tražio tu posjetu.Pa ne ideš u Šabac na vasar

Pasice

>>Sto ste tesli pobili svu familiju u lici u 2.svjet.ratu, ako je bio vas hrvat? I njega bi ubili da nije bio tada u americi i sad ga svojatate. Fino je ducic rekao: "hrvati su najhrabriji, ne zato sto se nicega ne boje, vec zato sto se nicega ne stide". Ne znas razliku izmedju vjerske i nacio.pripadnosti pokatoliceni srbine kao i otac vase kvazinacije ante starcevic, kojem su oba roditelja bili srbi, pa kako onda on moze biti hrvat?! Reci mi svoje prezime pa cu ti reci od kojih srba vodis porijeklo i koja ti je bila srpska slava, haj ako smijes. Teslina oba roditelja bili srbi, srpsko mu prezime, a i sam edison je rekao da je tesla srbin. Teslin otac je bio pop spc-a i porodican covjek, a vasim popovima je zabranjeno da imaju sex i da se zene, osim kad siluju djecicu po vatikanu, zato suti. Ako si pravi hrvat onda ces mi odgovoriti na cakavici, jer je to jedini hrvatski dijalekt, a stokavica je iskljucivo srpska. Jos jedan dokaz da ste pokatoliceni srbi. Srpska vam imena, srpska vam prezimena, srpski vam jezik, a vi brijete da ste hrvati samo zato sto ste pokatoliceni. Znaci ako postanes budista onda automatski postajes i indijac, eto koliko vam je glupa logika. ka @tesla<< Pasice znas li rijesit kvadratnu jednacinu pa da onda pricamo o Tesli? Svojatas covjeka a ne znas ni ko je a ni sta je bio, niti sta je izumio a furas se da je bio Srbin, bas klasicni dokaz balkanske retardacije i ti i ovaj sto ga svojata da je Hrvat.

Alen

E zrtvice sta cemo sa onom tvojom cuvenom 100 muslimana za jednog srbina. Je li ****o jedno

Bogoljub

Ima pravo kao obični građanin Srbije doći gdje će mu to branit još Jasenovac diplomatska greška Srbije pustite ljude da slobodno putuju nebrani ni nama Srbija putuj niko te ne ometa Hrvatska pretjeruje

Bogoljub

A što ne vidite sa Miletom da se to riješi?! Ipak je on jaran sa ovim zagrepčancima. Ovi iz Mostara kliču mu .."Čuvajte RS"... Znači, veeeeeeliki su prijatelji ovi iz HNS-a i bosanski pravoslavci.. Jbga, ja mislim da Mile to može začas završiti. ka 😉

Bogoljub

Pa zato što je Mile prikriveni Hrvat lafo Srbin

Duduk

Pasice znas li rijesit kvadratnu jednacinu pa da onda pricamo o Tesli? Svojatas covjeka a ne znas ni ko je a ni sta je bio, niti sta je izumio a furas se da je bio Srbin, bas klasicni dokaz balkanske retardacije i ti i ovaj sto ga svojata da je Hrvat. ka Pasice<<Joj pitanja jesi li ti novi Tesla. A što macola kaže śta će nam novi Tesla nismo ni onog prvog iskoristili

Haha

Ne postoji niko smiješniji od ovog debila, nazovi predsjednika..

TNT

Vucic: nikad želio otići na njihovo more i ponosan sam na to ... kako to mislis njihovo more ... kada tvoj idejni tvorac i ucitelj Seselj kaze da Dubrovnik stari Srpski grad i da je u stvari cijela Dalmacija Srpska. Skonsentrisi se malo, **g.

Nikolica s prikolicom

Nije mi jasno s kim ovaj čovjek divani? Koga briga gdje ko ide na more. Svi imamo svoj izbor i o tome ne obavještavamo javnost. Za prelazak granice ti treba putovnica/pasoš, a predsjednici se moraju prije najaviti, tako da se im osigura pratnja za sigurnost. Ne mogu imati svoju, a posebno ne s pištoljem za pasom. Za posjete predsjednika BiH, barem za sada, nije sigurna zemlja. Dokazano za Vučića, a vjerojatno ni za Milanovića. Takva stanja uzrokuju neodgovorne izjave političara, kao i medija.

Sta ces ti na more, ne znas ni plivat, panjino!

.............

@pasice

"Pasice znas li rijesit kvadratnu jednacinu pa da onda pricamo o Tesli? Svojatas covjeka a ne znas ni ko je a ni sta je bio, niti sta je izumio a furas se da je bio Srbin, bas klasicni dokaz balkanske retardacije i ti i ovaj sto ga svojata da je Hrvat." Kakve kvadratna jednacina sine dragi, ja sam zavrsio elektrotehniku, diferencijalne jednacine rjesavam od sale i znam bolje od tebe ko je bio tesla, a ti reci da nije bio sve sto sam napisao, samo argumentovano, cekam.

/ Najnovije