Vučić najavio mogućnost gradnje nuklearne elektrane: "Da vidimo kako će to ići"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bumerang

Nisu razmatrali tu mogučnost do sada. Nije ni NATO ali će početi.

Zoki

Stavte je u okolici beograda da ako se desi cernobiljski scenarij da barem platite visoku cijenu rizika

nebas

Stavte je u okolici beograda da ako se desi cernobiljski scenarij da barem platite visoku cijenu rizika ka Zoki nukearke se uvijek prave na istocnim granicama

che

Čuj da vidimo kako će to ići ! ? Koda prave sušaru za meso .

Odakle pare

Nemoj bolan ne mozete ni benzinsku pumpu da odrzavate. Jos kad se Mitar malo domace rakije nalize, nemojte opasno je to, ta radijacija.

Bosanac

Milojko jel i tebe pedofil kacavenda krstio po guzovima jado srpski smrdljivi

Slovenac

Kako Mujo zabija Ekser-_Glavom jer je GLUPLjI no EKSER

/ Najnovije