Vučić najavio da stižu prve doze Pfizer vakcine, evo ko se prvi cijepi

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nema

Sta je sa ruskom sputnik? Pa nevjerovatno

Neka od sabranih djela

Beogradski intelektualci trenutno pokušavaju obaviti novi genocid u Novom Pazaru (Sandžak).

Neka od sabranih djela (drugi dio)

Primijećeno je da su svetosavski ekstremisti pod nadzorom beogradskih intelektuala iskopavali jarkove za podzemne električne kablove za otimanje električne energije na teritoriji između Federacije BiH i rijeke Drine, štobi mogle biti neke od aktivnosti pripremanja za izvršenje novog napada na elektrocentrale (od kojih su neke i atomske) evropskog kontinenta i njegovog okruženja (slično su obavljali tokom hladnijeg zimskog perioda 2018-e).

Prognozaza beogradski ekstremizam

Očekujemo novu ekstremističku ofanzivu (povijesno treću) na istok Hrvatske.

Posljednji transkontinentalni ekstremizam beograđana

Evidentirano je najmanje sedam (7) radijacijsko-atomskih problema koje su ponajviše provocirali šumadijsko beogradski kadrovi:(1)-Černobilska nesreća 1986, (2)-poigravanje sa ukradenom atomskom bombom u NewYork-u 1995, (3)-napad na reaktor Krško u Sloveniji 1991, (4)-pokušaj sabotaže na reaktor Kozloduj u Bugarskoj 2015, (5)-švercovanje migranata prema reaktoru Paks u Mađarskoj 2017, (6)-preusmjeravanje migranata prema reaktoru Kozloduj u Bugarskoj 2018,(7)-ometanje panevropskog elektroenergetskog sistema uključujući i nuklearne centrale 2018 (neka vrsta napada na živote i poslovne interese svih stanovnika evropskog kontinenta, zapadnog Sibira, male Azije, južnog Mediterana, sjeveroistočnog Atlantika i nordijskog Arktika).

Beograđanka

Jao bre pa samo mi imamo decu a sve ostalo u svetu su samo obične cepanice.

Zagreb

Biće prije marvo ekstremistička da u cijelom svijetu žive djeca a da su beogradska poput cjepanica.

Ljubljana

Dokaj ekstremistično bo, če bodo otroci živeli po vsem svetu, Beograd pa kot polena.

Epidemiolog

koja genetski urodjena mrznja iz sarajevske mahale kulja prem svemu sto je srpsko. u isti mah Zivkovic se polomi reklamirajuci nekakvu kvazi gradjansku drzavu BiH. bivsa braco muslimani, vasa gradjanska (tj islamska) drzava pocinje oko Kozije cuprije, a zavrsva na Dobrinji. kako ste zasluzili, tako ste i prosli. pozdrav iz vjecne Republike Srpske!

Novi Sad

Mi stručno i za sada u tajnosti nazivamo maloljetne potomke beograđana nazivom tariguzančad.

Zadar

Čuj tariguzančad ha ha ha ha

Скопје

Moreе биде повеќе или помалку екстремистичко тоа што децата живеат низ целиот свет и дека се од Белград како трупци.

RS

koja genetski urodjena mrznja iz sarajevske mahale kulja prem svemu sto je srpsko. u isti mah Zivkovic se polomi reklamirajuci nekakvu kvazi gradjansku drzavu BiH. bivsa braco muslimani, vasa gradjanska (tj islamska) drzava pocinje oko Kozije cuprije, a zavrsva na Dobrinji. kako ste zasluzili, tako ste i prosli. pozdrav iz vjecne Republike Srpske! ka Epidemiolog

/ Najnovije