Vučić kao Tito, djeca mu pjevala za rođendan

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tito...

Vučić kao Tito, djeca mu pjevala za rođendan..Vučić nije kao Tito, Vucic je ...niko ga nece skinuti sa Vlasti nikad.!!

N.G

A gdje je štafeta???? A pioniri?

Titov pionir

maligna sarajevska mahala je opet 'provalila' Vucica koji je prije par dana donjeo 10000 doza vakcina u BiH jer korumpirani politicari iz FBiH nisu uspjeli da nabave nijednu vakcinu. to sve govori o vama. jadni da ne mozete biti jadniji. veliki Andric je davno napisao - u Bosni je sve lazno osim mrznje.

Petar I

Vučić je Tito za Broza. Tito Broz - Vučić dobar skroz. Još 20 godina na vlasti.

Koji glupan

U 21-om stoljeću (doba relativno jeftinih i brzih laboratorijskih analiza) od arsenom, cijanidom, živom i olovom kontaminirane vode, metiliziranih otrova, kancerogenih vještačkih boja i ostalih kojekakvih narkotičkih otpadaka kao da je 20-i vijek proizvoditi imitacije (lažne verzije) originalnih dalmatinskih vina, pa time trovati sopstveni narod to i jeste njegov i Dačićev "civilizacijski" nivo.

Koje poniženje

Moderni dalmatinci ga ponudili besplatnom čašom originalnog dalmatinskog bijelog vina pred kamerom da svom proizvodu naprave reklamu, a krele nije mogao odoljeti da popije, nakon čega je odmah dobio napad histerije shvativši za sebe da fukara ostaje fukara čak i kao visoki funkcioner među tariguzistima.

000

Razumljivo je da bošnje koje imaju problem sa svojim identitetom toliko mrze Srbe i Vučića. Ali jadnici ostaju jadnici, a veliki ma ne mogu ništa, osim da ih mrze iz nemoći!

JC

>>Vučić je Tito za Broza. Tito Broz - Vučić dobar skroz. Još 20 godina na vlasti. ka Petar I<< Što 20 god., doživtno ga držite śto se naš tiče!!

/ Najnovije