Vučić iznio šokantne detalje: Znam da su mljeli ljude u ćevape, neka i mene ubiju

6
Radiosarajevo.ba
Vučić iznio šokantne detalje: Znam da su mljeli ljude u ćevape, neka i mene ubiju
Foto: Arhiv / Aleksandar Vučić

Prema riječima predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, koje je iznio u emisiji na TV Prvoj, članovi zloglasne bande su svoje žrtve pretvarali u mljeveno meso, a pod šifrom "ćevapi" meso su slali ostalima kao znak upozorenja.

"Znam da je pronađeno mnogo dokaza, DNK tragova. Ti ljudi su mučili, klali i mljeli ljude u velikim mašinama za meso. To je imalo veze sa drogom, biznisom i takvim stvarima. To su uglavnom bili navijači Partizana. Policija je našla i druge kuće, bit će interesantnih stvari za pokazati", rekao je Aleksandar Vučić.

Na snimkama i fotografijama vide se tajne prostorije u kojima su pripadnici klana ubijali, mučili, a potom uništavali tijela žrtava.

"Jedan od tih koljača koji je slao ćevape od ljudskog mesa, oni su imali svoje stanove uz pojedine ambasade, tako da ćemo imati što da radimo u narednom periodu", rekao je Vučić.

Tajne prostorije u kojima su pripadnici klana ubijali, mučili... - undefined

FOTO: Screenshot: Tajne prostorije u kojima su pripadnici klana ubijali, mučili...

Sva mučenja i likvidacije su se, kaže Vučić, radila po nalogu kriminalca Radoja Zvicera.

"Kada su prvi put ušli u kuću vidjeli su pravi potporni zid. Njihova strategija obrane u ovom trenutku je u tome da kažu "našli ste DNK, ali mi nismo to uradili".  Odavde su Zviceru slali ćevape, kada se on iznervira i kaže da od nekoga želi da vidi ćevape, odavde su mu slali. To je industrijska mašina, tu su stavljali isječene dijelove tijela. Ranije su dijelove tijela nosili u novu kuću, čiju smo lokaciju otkrili, pa su bacali ribama da pojedu, pa su obojili te prostorije. Ovo govorim Zviceru koji je na slobodi, govorim mu da ga pozovem da me ubije, jer mu neće biti slobode dok sam živ. Zato što volim svoju zemlju, zato što ne mogu da trpim da netko od nekoga pravi ćevape. Ti gadovi neće upravljati Srbijom", detaljno je opisivao Vučić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije