Vučić: Idem u Podgoricu na sahranu Amfilohija i razgovor s predstavnicima Srba

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Registered

otiso im guzni haver

rfg

normalno da ideš, isti ste šljam.

Mora li on i na sprovodu "politicki djelovati"?!

Fakat ovu srbi vazda sebi biraju najveceg idiota za vodju....to govori kakvi su is ami..posebna SORTA u svemu..."najbolji" "najjaci""uvijek nevini"..Boze sacuvaj...

L

Sretno!

Faris

Protagonisti genocidne politike prema svim nesrbima će biti poraženi. Srpski narod ce pokazati da sa ovim zlikovcima nema nista zajednicko.

Vucic voli ove dede

Kad izvade protezu pa kad povuku.......

Amfi-lošije

Krepalo litijasko govno. Smrt fasizmu, sloboda narodu.

/ Najnovije