Vučić oštro poručio: Srbija se neće priključiti sankcijama protiv bilo koga u RS-u

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Popisam ti srbiju tu kao neki faktor neko je za nesto pita hahahhahaha kakav debil

Ljuta Krajina sila nebeska

Ostavi nas na miru! Ti si četnik, tvoja ideologija je četnička tako da nam ništa od Beograda ne treba... Ne želimo sa vama ništa niti želimo od vas nešto. Mi samo trebamo ratnu štetu da vam slijedeći 1000 godina na placujemo kao što zidovi od svaba uzimaju. I veliki zid uz Drinu duž granice podići. Visine 30 metara.

Guest

Vucicu, majmune, nisi ti skonto nista. Nemas se ti cemu prikljuciti. Ocekiva se, da zacepiš svoje paradne žvalje, jer ces i ti biti u krugu sankcionisanih.

Guest

Guest Tacno samo mu jos nisu rekli previse se podigao na zadnje noge 100 za 1.

BiH

Dijaspora patriJote se aktivirali, vidim! Ružno vrijeme, pa hajde da budemo internet patriJote i vrijeđamo Srbe! Hoće li skoro socijala?! BiH je sretna što niste njeni građani!

Z

*** srbiju tu kao neki faktor neko je za nesto pita hahahhahaha kakav debil ka Koel lijepe riječi su ukras

/ Najnovije