Vučić dao intervju za Politico: 'Rat u Ukrajini? Ovako vam zapravo stoje stvari‘

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Peacemaker

Zna čovjek lako je na ratištu, ima iskustva iako nije nikad uniforme obukao ali je posmatrao Sarajevo kroz optiku snajpera i navodno raznosio gajbe piva svom mentoru inspiratoru zločina Šešelju. Mirotvorac je to, mirotvorac. Koliko se samo potrudio da zatruje narod nacionalizmom i prije a evo i sad, i još je junak meseca kod amerikanca Hilla.

Sve zna Labrnjash...

...BREEE

Bla

Novinari smotani jednim ručkom, za Vučića prelako.

Gost_Radio_Sarajeva

Aca Parizer osvaja Evropu. Igre bez granica.

Ha izmeta od clanka!!!

Ne znas sta je, je li napabirceno svacega sa svih strana, je li pokusaj da se bude duhovit sa dvakila navodnika.... Mogli ste skratit, samo napisat mi mrzimo Vucka. Krace za procitat, a isto nista ne kaze.

Salem Tarzanovič

ne zna se tko je šupljiji i isprazniji, ovi novinari ili nesretni vučko od bugojna...

Limar

Neka ste vi provalili Vucica. On ce se sutra probuditi u svojoj drzavi, a vi u 23% BiH.

Koel

Neka ste vi provalili Vucica. On ce se sutra probuditi u svojoj drzavi, a vi u 23% BiH. ka Limar mi se budimo u svokoj zwmlji os save do mora i od drine do une a ne znam gdjw se ti budis

/ Najnovije