Vučić čestitao neustavni dan RS: 'Srbija će biti vaše najsnažnije uporište i oslonac'

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Logicki razmisljajuci

Ukoliko je RS pravedna tvorevina, od koristi ljudima generalno, Srbiji ce biti na teretu al za dobrobit covjecanstva, vrijedi. U drugu ruku, ako je to tvorevina nastala i utemeljena na fasizmu, te ako donosi stetu i problem covjecanstvu, ova njegova izjava mogla bi navesti na zakljucak - da bi se rijesio problem treba unistiti Srbiju. To ovako izgleda tesko, mozda nekom ne moguce, al se moze uzeti za potreban uslov. Misleci dalje, covjek moze razmisljati sta je potrebno za takvu jednu promjenu. Eh sad, razmisljanje je razmisljanje, nikom stetu ne donosi ako se po njemu ne djeluje.

***

Lijepe riječi su ukras !

***

Lijepe riječi su ukras !

**

Lijepe riječi su ukras !

AsAsova

Hitno prekinut sve sa Srbijom !! Dosta vise tolerancije za zlocince i genocidase !!

Hoce

Hoce,isto kao i za Kosovo i srbe kojih je tamo ostalo 5%.Treba samo da imate dovoljan broj traktora sa prikolicama.

***

Lijepe riječi su ukras !

PREKINUTI sve SA rEPUBLIKOM sRPSKOM;

Lijepe riječi su ukras !

**

Lijepe riječi su ukras !

Sandžak

Na dobrobit svih Sandžak odvojiti od Srbije!

X

Na dobrom su putu da ih opet prelete B2 bombarderi! Sa suzama u ocima i puni empatije cemo vas podrzati uz kokice i koka kolu! Ovaj put nek' probaju sa napalmom, mozda im vise prija!

Bravo Vučiću

Čestitaš onom ko ti jamu kopa. Nemoj misliti da tvoj naslijednik u Srbiji neće biti Milorad.

Er5

Zar je MOGUCE DA EVROPA CUTI NA ODLIKOVANJA PUTINU I PROSLAVU LAZNOG DANA RS.

***

***

Radovan 3

U Moga TATKA golema ALATKA, vi e usudite pa ga osudite --***** li vam seme i pleme b a l i n s k o

Ljiljani nisu sa Karpata

ka Trazis NOVE SREBRENICE *****O--_VEOMA RADO--- Da to ti obećava patriota iz dijaspore jest da se nije rodio lad je bio rat al opet bi da drugi ovaj on gine

Srbi su pogani psi

****no ti ****ousti ****u kćerku i majku kučku koja te okotila.Nikad genocidna neće biti republika kao što je Kosovo.A Sandžak Ne.Pazar Sjenica Prijepolje bit će kad tad opet u V.Bosni

naravno,

***

Zanimljivo

U Moga TATKA golema ALATKA, vi e usudite pa ga osudite --***** li vam seme i pleme b a l i n s k o ka Radovan 3 Srbi uvek znaju koliki im je u tate i popa.

Poturiche

gazda Milisav najdrazu pikusu,pod ovog Brnapicha.

Gost_Radio_Sarajeva

Jer ja sam Srbija, i niko drugi.

Haha

***

/ Najnovije