Vučić: Besmislice tvrdnje iz Hrvatske da će u BiH biti baza ruskih letjelica

4
Radiosarajevo.ba
Vučić: Besmislice tvrdnje iz Hrvatske da će u BiH biti baza ruskih letjelica
Foto: EPA-EFE / Aleksandar Vučić

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nazvao je besmislicom pojedine tvrdnje iz Hrvatske da će na budućem aerodromu u Trebinju biti “baza ruskih letjelica”.

“Šta sve ljudskoj mašti može da padne na pamet, to je svetsko čudo”, rekao je Vučić na konfereciji za novinare u Beogradu.

On je naveo da će aerodrom u Trebinju, kojim će da upravlja Srbija, biti veoma važan za Hercegovinu, ali i obližnje dijelove Crne Gore, kao i da će u ovaj projekat biti uloženo mnogo novca i da će gledati da “pobijede konkurenciju”.

“Biće veoma važan za sve nas. Odatle će ljudi moći da idu i u Herceg Novi i u neke druge delove bivših jugoslovenskih republika. A ja ću, nadam se, jednom moći da odem i u Nevesinje”, rekao je Vučić.

On je dodao da je Nevesinje briga Srbije, koju je preuzela, kao i Kozarska Dubica i Kostajnica u RS i Drvar u Federaciji BiH.

“Tako da, te ruske letelice, to su besmislice koje izgovaraju, jer ne znaju šta će više sa sobom”, rekao je Vučić.

Kada je riječ hrvatskih optužbi da će aerodrom u Trebinju biti neki novi njegov propagandni projekat, Vučić je rekao da su upravo oni majstori propagande, ali da ne želi o tome da govori, već da je dovoljno samo da se pogledaju rezultati.

“Onda će svima biti sve jasno, šta je propaganda, a šta nije”, rekao je Vučić, prenosi Banjaluka.net.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije