Vučić: Beograd i Zagreb imaju 90 posto usaglašene stavove o BiH

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zong

Isto kao i 1992...

Vuce vuce

Brini ti o sebi i Srbiji, nemas ti nista da usaglasavas staove sa drugima veznaa za Bosnu i Hercegovinu. Ovo nije 1992 kad ste uzeli svo oruzje placeno nasim novcem , pokrali sve sto mi mi platili i opet niste uspijeli da raskomadate Bosni i Hercegovinu preko domacih izdajnika.Tebi i tvojim istomisljenicima zelim sve sto ste zelji Bosni i Hercegovini zadnjih 30 godina. Kad seljak uskoci iz opanaka u cipele i umisli se da je on neko i nesto-PAPAK prosetaj!

Guest

Naravno, imaju isti stav kao onda kad su Tudman i Milošević crtali mape u Karađorđevu.... OK, nije problem, probajte...

I sta sada

Ima i Sarajevo misljenje 100 % i o beogradu i zagrebu. Samo se lizite medjusobno, a Bosnu zaobidjite.

Rus-mir

Nije mi jasno čemu frustriranje? Hrvatska i Srbija imaju dobar dio svojih sunarodnjaka u BiH i posve je normalno da ih zanima stanje u BiH. To se nikad neće promijeniti, to je jednostavno tako. Dobri međusobni odnosi su nasušna potreba upravo zbog navedene činjenice. Mediji i političari rade upravo suprotno, onda se ne treba čuditi da se traže drugačije solucije od postojećih.

2

Okanite se Bosne jedni i drugi!

Amerikanac - mir

Hrvatska i Srbija u Bosni nemaju ništa

Guest

Guest @Rus-mir Po tvome kad udas ili ozenis imas pravo da se mijesas u brak djece. Malo morgen dobijes kilometarsku nogu,ako je dijete normalno i ne sisa vise.

01

Hrvatska i Srbija u Bosni nemaju ništa

Habuhabuhabu

Usaglašeni im stavovi jedne su iskorijenili, a druge liječili kiseonikom za neljude. Samo naprijed. I dalje se usaglašavajte.

Poznato

Tudjman i Milosevic su od 1992 proveli Velikosrskohrvstsku genocidnu agresiju protiv Republike Bosne i Bosnjaka patriota svih vjera, koje neki pogrdno zovu Bosanci, sto je nadimak za bosanskog konja.

lol

Šteta što se ne pitate ništa

Guest

Guest To je onaj sto je rekao 100 muslimana za 1 pravoslavca.

Sudija

napisali ste sta ste imali, a sad nazad u Aljin mladomuslimanski rezervat pa kmecite iz njega. konacan rezultat ostaje: 49% : 23%.

Ljuta Krajina sila nebeska

Vama je najbolje pod sankcijama i bombama. Tada ste kao makovog zrno. Sad vam govno nateklo pa mislite da su muda! J... vam časni krst!

robot

znamo to, još od '91

Ehhhh

Hahaha, što nam se muslimani uzbude i upale, dok se spomenu Srbi i Hrvati! Budale glupe, nikako da skontaju ko ih želi iskorijeniti!

za Rus-Mir

Nije mi jasno čemu frustriranje? Hrvatska i Srbija imaju dobar dio svojih sunarodnjaka u BiH i posve je normalno da ih zanima stanje u BiH. To se nikad neće promijeniti, to je jednostavno tako. Dobri međusobni odnosi su nasušna potreba upravo zbog navedene činjenice. Mediji i političari rade upravo suprotno, onda se ne treba čuditi da se traže drugačije solucije od postojećih. ka Rus-mir Zivotno oskustvo sa ovakvim susjedima a narocito sa Srbijom se moze samo normalizovati ako s eizgradi " "Drinski zid" debljine 10m, visine 10m duz cijele granice sa Srbijom.. Tad nece vis ebiti frustracija i podmetanja .

za Sudija

To kao ti se nesto pitas! A svaki dan ulizan i namazan dolazis u tih 23 % da radis , da dobijes placu i da udahnes malo civilizacije - vi ste ODRON od ljudi. A tih 23% je samo privremeno , ja vam nisam dao sto ste mi oteli- To je moje i bice moje ... Morate platiti svo nauruzanje koje ste pokrali i unistili a placeno je nasim novcem,kao sve porusene zgrade i kuce , opljackane firme, ..... Nista se ne zaboravlja , samo kamata rastu ...

Duduk

Za takozvane patriote; Reci mi šta si uradio ako ti život prođe u nervozi(mržnji), šta si uradio ako zatvoriš oči pred ljudima dobrim

Duduk

I neka se loše misli sklone jer ne treba ti to, i jedan osmeh dovoljan, ceo svijet je tvoj

/ Najnovije