Vučić: Ako BiH ima strahovito oružje, mi smo spremni i da ga kupimo

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

@

Za razliku od vas Bosnjaci (Muslimani) nikada kroz istoriju nisu Drinu prelazili i zlocine nad Srbima cinili. I to skalamerija ce sluzit i sluzi samo za samo odbranu, za razliku opet od vaseg naoruzanja, nadam se da se varam sto se vaseg slucaja tice.!!… Dosta je vise s tim ratovima vise i tim temama koga to vise zanima.!! Peace.!!

nmm

Ono što tebi fali ne možeš parama kupiti, mravojedu.

Medžedić

Izgleda da se Vučić prepoznao u Bakirovom govoru. Zato reaguje ovako ironično i opet se miješa u unutrašnje stvari BIH.

071

Ma vidi što nacoški mufljuzi i muljatori jedni drugima nabacuju predizborne voleje. A sudeći po onom famoznom korona derneku u Konjicu u režiji Fadila Novalića, a bogami i prijašnjih afera, odavno vi muljate sa oružjem. Dosadni ste, kao dijareja....U međuvremenu, ta priča nikoga ne zanima. Zanima nas zdravstvo, respiratori, korupcija, zakonska rješenja da ovo društvo konačno počne na nešto da liči. Također nas zanima i ovdje, a i u Srbiji, šta ćemo sa tolikim lažnim diplomama? Ima li "patriote" da se malo i istinski odškolovao, zaboga milog? :).

Miroslav Lazanski

Aco, ako je ova prangija to Bakirovo strasno oruzije, ne trosi pare ziv bio: https://www.glassrpske.com/cir/novosti/vijesti_dana/vucicbeograd-spreman-da-kupi-bakirovo-strahovito-oruzje/339595. Nadam se da nece biti blesav kao otac mu Alija pa sa ovom prackom krenuti u novi vjerski rat.

/ Najnovije