Vruća noć u susjedstvu: Vatrogasci ženi skidali policijske lisice

0
Radiosarajevo.ba
Vruća noć u susjedstvu: Vatrogasci ženi skidali policijske lisice
Foto: Unsplash / Ilustracija

Vatrogasci u Zaprešiću u Hrvatskoj jučer su imali neobičnu intervenciju.

Oni su dobili poziv u 02:45 sati kako bi došli i uklonili policijske lisice sa ruku ženske osobe.

Intervencija je brzo završena - u 03:11 sati.

Uskoro će se dogoditi pomračenje Sunca: Evo koje će se čudne stvari desiti tokom ovog fenomena

Uskoro će se dogoditi pomračenje Sunca: Evo koje će se čudne stvari desiti tokom ovog fenomena

Neobična intervencija je bila nedavno i u Općoj bolnici u Puli, kada se u bolnici pred kraj smjene pojavio muškarac srednjih godina koji se, sam ili u društvu, malko opustio i poigrao koristeći okrugli predmet od inoxa koji je stavio oko spolnog organa i testisa.

Kako god, nakon tako provedenih 18 sati nesretnom su muškarcu udovi počeli otjecati i krenuli su bolovi budući da se na tom području, nakon niza prirodnih okolnosti, potpuno zaustavila cirkulacija. Penis i testisi ostali su, tako, potpuno zarobljeni.

Čitav promjer prstena bio je debeo čak dva centimetara, tvrde neslužbeni izvori, a obzirom da se radi o inoxu, on je bio izrazito tvrd i teško obradiv standardnom bolničkom opremom.

Kako bolnica nema alata koji bi mogao odrezati ili pak raširiti muškarčevu seksualnu igračku, intervenirali su pulski vatrogasci.

Proces je trajao dugih pola sata, predmet su rezali na dvije strane, a pacijent je jedva ostao čitavih udova. Postojala je, naime, realna opasnost da izgubi sve. Na kraju, sve se dobro završilo te je muškarac svojevoljno, na svoju odgovornost, napustio bolnicu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije