Vratila se iz Njemačke i odlučila podijeliti loše iskustvo: "Imala sam 2 sata dnevno slobodno"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hugo

I treba te derat kad si glupa ka Stupid bitch hihihh Ne, samo je postena.

Glup primjer

Nikakva ilustracija rada ili posla vani. Izradila je jaranica, 1 u milion primjer.

Dusice

***

papanijada

*** ka Bosanac Imas li mu...da da se prijavas pod nekim drugim imenom nego Bosanac, papcino jedna amoralna. Neobrazovan si , nema sni 2 razreda osnovne skoe.

Paraziti

I treba te derat kad si glupa ka Stupid bitch hihihh Idi lijeci se parazitu! Svaki rad treba da bude cijenjen i vrednovan kao i postovanje licnosti koja to radi.

Ljiljan

Nista to nije, ja sam sve to Odzi radio i jos me ****o.

KO

Naivno veoma!!!

Žobo

Kaže nema ekskurzije u Augustu🤣🤣🤣🤣

Adi

Sto jedes ****a, glupa si, nesposobna navikla ***ovace, sto se desetine hiljda drugih ne vraca samo ti kozo

ko jos vjeruje na rec

ugovora ova je bas glupa eeeee nisi ti za zapad da zivis oni su obecali ovo ono kakvi su srca nemaju to je sve bez veze prica potpisi ugovor isve sto treba prvo to digitalno prije nego sto poletis za njemacku

/ Najnovije