Vozač autobusa napravio sulud prekršaj: 'Onda se čudimo kad neko pogine'

0
Radiosarajevo.ba
Vozač autobusa napravio sulud prekršaj: 'Onda se čudimo kad neko pogine'
Foto: Printscreen / Vozač autobusa vodio 110 km/h kroz naselje

Na potezu od Nove Gradiške do Okučana, na granici između Bosne i Hercegovine i Hrvatske, vozač jednog autoprijevoznika jurio je nedopuštenom brzinom.

"Profesionalnim vozačima autobusa, osim gledanja u mobitele, očito ide od ruke i brzinska vožnja naseljenim mjestima. I to po kišnom vremenu, brzinom i do 110 km/h!

S putnicima u autobusu. E, onda se čudimo kada neko strada...", navodi se u objavi na Facebook stranici Halo, inspektore

Otac Anela Ahmedhodžića nije štedio riječi: Uputio kritiku Sergeju Barbarezu

Otac Anela Ahmedhodžića nije štedio riječi: Uputio kritiku Sergeju Barbarezu

"Sve je ovo snimljeno na cesti Nova Gradiška - Okučani. Prijevoznik je Arriva. PU brodsko-posavska provodi kriminalističko istraživanje zbog ugrožavanja sigurnosti prometa na cestama i ugrožavanja života putnika. Čekamo saopćenje autobusnog prijevoznika", dodali su u komentaru u postu.

Pogledajte:

"VUŽGI GA, BLAŽ": AUTOBUSNA JURNJAVA KROZ NASELJE! Profesionalnim vozačima autobusa, osim gledanja u mobitele, očito "ide od ruke" i brzinska vožnja naseljenim mjestima. I to po kišnom vremenu, brzinom i do 110 km/h! S putnicima u autobusu. E, onda se čudimo kada netko strada... Sve je ovo snimljeno na cesti Nova Gradiška - Okučani. Prijevoznik je Arriva. PU brodsko-posavska provodi kriminalističko istraživanje zbog ugrožavanja sigurnosti prometa na cestama i ugrožavanja života putnika. Čekamo priopćenje autobusnog prijevoznika.

Posted by Halo, inspektore on Tuesday, September 10, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije