Volodimir Zelenski sutra prvi put dolazi u Hrvatsku

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Plenki - autogol.

Na geopolitickom planu taj covjek je u stanju samo slusat naredbe iz Brisela. Logike on nema, a stava jos manje. Prima smrkatelja kokaina, kabaretskog trecerazrednog glumca i 31 drzavnika na svjetskoj listi najkorumpiranijih politicara, ubojicu svojeg naroda i vojske i ko zna sta jos. Nadalje osudjuje tzv agresiju Rusije na ukrajinu, a Rusija sigurni pobjednik, najjeftiniji dobavljac plina za Hrvatsku, i zajedno sa ostalima iz BRICS-a buducnost svijeta. On ce se prikloniti Briselu i humerikunjcima, tako mu je naredjeno. Ali nije izuzetak, svi na Balkanu su takvi. Bezmoodashi. Orban je jedina svijetla tocka u cijeloj Europi. On upotrebljava glavu i on smije!

Strah

Amerikanci vladaju svijetom i mogu napraviti što god hoće osim eliminirati dodika koji im psuje sve živo,a oni možda to i podržavaju.

Otpor

Zlo cifutsko eto ga u malu mizernu koloniji robovlasnicko kolonijalne lgtb EU...nece Ukraine bit mizerna Kolonija zlo jedno

Vladaju Ameri, kako da ne.

Amerikanci vladaju svijetom i mogu napraviti što god hoće osim eliminirati dodika koji im psuje sve živo,a oni možda to i podržavaju. ka Strah ............................. Razvidno iz tzv ukrajine gdje dobivaju po p.... na dnevnoj bazi, i to jos poduprti ostatkom natrona, te nekidan iz tzv izraela kojeg je Iran isibao zastarjelim sovjetskim raketama. Moj prijatelju, citaj, trazi informacije. SAD je has been (znas li engleski?), to je zavrsena prica. Gdje god na bilo koji nacin, vojni, ekonomski, ini, nacepe nekog od velikih (Rusija, Kina....) fasovat ce.

/ Najnovije