Vojin Mijatović pisao patrijarhu Srpske pravoslavne crkve: Pomozite Fati Orlović!

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Latko zBrode

Gest vrijedan pažnje ali...koja korist Vojine kad je LOPOV do LOPOVA....

VolimBiH

Zar je SPC vaznija od zakona i sudskih presuda? Srbi ne postuju pravo privatnog vlasnistva niti sudske presude pa se crkva treba moliti. Da Bosnjacki politicari imaju mozga poslali bi slucaj Fate Orlovic svakom potencijalnom investitoru RS. Niko ne bi investirao u prkno gdje se ne postuje privatno vlasnistvo.

Mirko S.Kojotovski

Ako je nešto nelegalno i mora de se ruši ili izmješta da se rok graditelju da to uradi a ako on to ne uradi onda to mora uraditi opština o trošku graditelja. Do sada su prošli svi rokovi što znaći da da je do političara i načelnika opštine .

Jovo

Neće crkva niđe. Gospođi Fati platiti pošteno za eksproprijaciju zemljišta i mirna Bosna!

/ Najnovije