! / Obućina: Boj na Kosovu traje, predsednik neće ići, poslao je Lazara i Miloša

28. 09. 2021. u 11:38:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Dobro veče. Boj na Kosovu traje, predsednik neće ići, poslao je Lazara i Miloša" rekla je Jelena Obućina u uvodu emisije Pregled dana Newsmax Adria.

"Po dva, jer on zna istoriju, po jedan je malo. Dva Lazara i dva Miloša – četiri oklopna vozila na dva kilometra od Jarinja. Tako se brani srce Srbije, a ne safari vozilima k’o što je umislio Kurti. Uostalom, taj stručnjak ne ume za dan da vodi kroz vekove, kao naš lider. Mi smo koliko sinoć krenuli iz 99te i stigli u 1389tu. Na kneževoj večeri bio je Marić. Prenošena je uživo, pre Zadruge. Predsednik je dao 24 sata NATO-u.

Novosti su izvestile, ‘ako ne reagujete, Srbija će’. Rusi su opet uz nas, mada nikad nisu objasnili zašto su sa Kosova otišli 2003.

A prijatelj Edi Rama treći stub mini šengena, taj nam je guja u nedrima. Eno ga u Prištini, ozbiljno odeven, poručuje nam da je naša vojna teatralnost za žalljenje. I KFOR nadleće, jer realno sve dugo traje. Osam dana.

Mada se kraj od početka zna – ko u ratnom vicu kad zavađene strane šumar razjuri kratkom rečenicom – 'a sad je dosta bilo, razlaz'" završila je Obućina, piše Nova RS.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (3)