Voditelj spomenuo Sebastiana Kurza pa prasnuo u smijeh

3
Radiosarajevo.ba
Voditelj spomenuo Sebastiana Kurza pa prasnuo u smijeh
Foto: RTL Screenshot / Voditelj Adrian De Vrgna

Voditelj televizijske emisije RTL Danas Adrian De Vrgna nije mogao zadržati smijeh dok je čitao vijest o austrijskom političaru i bivšem kancelaru Sebastianu Kurzu. Smijeh i prekidi u govoru nisu prestajali nakon što je izgovorio ime političara.

Ova Adrianova reakcija brzo se proširila društvenim mrežama kada su snimke ove "nezgode" dospjele na televizijske ekrane. Prema komentarima, svi su se dobro zabavili.

Iako je Adrian De Vrgna, zbog smijeha jedva uspio odraditi prilog, radi se o početku suđenja protiv bivšeg austrijskog kancelara.

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

Naime, u srijedu je protiv Kurza započeo proces pred pokrajinskim sudom u Beču zbog optužbi da su tijekom ispitivanja u jeku tzv. afere Ibiza davali lažne iskaze.

Prezime bivšeg austrijskog političara uvijek je izazivao podsmijeh zbog konotacija koje njegovo prezime ima u našemu jeziku. Ovo nije prvi put da je Sebastian Kurz izazvao podsmijeh naših građana.

@bojan_stojnic

Voditelj RTL-a se zasmijao na pomen bivseg austrijskog kancelara 😂 #viral #comedy #rtldanas #adriandevrgna

♬ original sound - Bojan Stojnic

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije